Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc12345678909876543

Prosze dziewczyny o pomoc

Polecane posty

Witam. wczoraj mialam zapalenie pecherza, niestety przydarza mi sie to dosc czesto, a juz bralam antybiotyki ze 3 razy...przestalam z tym chodzic do lekarza bo po co mam niszczyc sie antybiotykami ktore mi pomagaja na 2 miesiace... teraz jak tylko poczuje bol i pieczenie przy sikaniu od razu biore tabletki zurawinowe, pije sok z zurawiny i biore gorace prysznice, po tym juz na drugi dzien mam spokoj... Niestety dzisiaj po raz pierwszy w zuciu zauwazylam cos dziwnego... kiedy sie podnioslam z lozka, poczulam ze mi cos leci po nogach, szybko polecialam do ubikacji bo myslalam ze to moze okres ale nie... wygladalo to tak jakbym popuscila mocz... po wysikaniu sie nie odczuwalam zadnego bolu a juz bylam w ubikacji pare razy.. jestem troszke przeziebiona wiec dzis caly dzien wylegiwalam sie na sofie pod kolderka... ale za kazdym razem jak wstawalam to normalnie popuszczalam... :/ nie znalazlam nic o tym w necie... moze mi ktos powiedziec co mi jest ? mam 21 lat.

?????

Gość to wez teraz i
idz do lekarza....

Dziekuje za pomoc;)

Gość gość
wlaasnie, do lekarza idź , na forum Ci raczej nie doradzimy

Gość gość
jesteś pewna że to mocz a nie wodniste upławy ? ja miewałam takie wodniste upławy gdy miałam nadżerkę gdy będziesz u lekarza spytaj o te nietrzymanie moczu/ upławy oraz o doustną szczepionkę (nie pamiętam nazwy) ale wiem że jest coś takiego na nawracające infekcje pęcherza picie skrzypu też pomaga