Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak oduczyć 3 latka picia w nocy

Polecane posty

Gość gość

synek się budzi siada i woła pić - potrafi tak kilka razy w nocy - jak nie dostanie to padnie na chwilę śpi dalej ale za moment znów.. za chwile chce sikać no bo popił i tak cała noc.. miał ktoś taki problem?

Gość gość
Jezeli jestes pewna, ze pije wystarczajaco w ciagu dnia nie pozostaje ci go przetrzymac kilka nocy ewentualnie zostawic kubek z woda I nocnik kolo lozeczka.

Gość gość
ja mam podobnie. Może nie co noc, ale niestety zdarza się to zbyt często :/

Gość mmmm25
znam to córka ma 3 i pół i w ciągu nocy też kilka razy pije ale nauczyłam ją i sama pije ze szklanki ma na stoliczku koło łóżka i idzie na nocnik jak chce siusiu ale mnie już przy tym nie budzi (śpimy w tym samym pokoju więc wie że jestem w swoim łóżku) żeby mogła trafić do szkalnki i na nocnik kupiliśmy taką małą lampke którą się wkłada pd gniazdka i ona daje malutko światła więc można przy niej spać

Gość gość
No właśnie myśle, że nie pije tyle ile chce w ciągu dnia - pija w przedszkolu z kubeczka i nie lubi tego więc myśle, że bierze łyka i ma dość - w domu pije z bidonu z rurką i naprawde potrafi dużo wypić na raz.. zawsze pił z rurką ale panie w przedszkolu wymyśliły, że już czas na kubek..