Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Podpaskowyproblemmm

Głupi problem ale dla mnie ważny

Polecane posty

Gość Podpaskowyproblemmm

Jestem dziewica od tygodnia stosuje ob mini i nigdy tampon nie wchodzi mi do końca (nawet ten najmniejszy na rynku) próbowałam chyba 100x ale czuje jakąś dziwną ściankę ktora blokuje i nie moge włożyć. Sama nie wiem, moze sie nakręcam ale boje sie przebić blonki (o ile to ona a sama sie nie nastawiam i poprostu nie potrafię włożyć dobrze tamponu) choc z drugiej strony to przecież ob mini także to chyba nie możliwe przebić błony. Nie chce jej przebić ale tez nie lubie podpasek a tampony są nie wygodne kiedy są noszone ''nie do końca'' wiem głupi post głupie pytanie ale dla mnie jakkolwiek głupio to brzmi ważne

Gość gość
Nie lubisz podpasek? To polub. 20 lat temu nie było tak fajnych podpasek jak teraz. Były sztywne, bez skrzydełek i się żyło. Nie wiesz jaki masz rodzaj błony, ale na pewno jest dość mocna, jak jej do tej pory nie rozerwałaś.

Gość Podpaskowyproblemmm
Czyli tez sądzisz ze to błona dziewicza ? Chyba, zrezygnuje z tamponow

Gość gość
może źle zakładasz ? próbowałaś tampaxów z aplikatorem ? zazwyczaj na początku trudno się nauczyć zakładać tampony najlepiej to robić siedząc na toalecie lub tak jak pokazują na ilustracjach: stojąc z jedną nogą opartą np. o sedes lub brzeg wanny

Gość gość
Tak, tak sądzę, że to błona.