Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juliaaaaaaad

Czy powinnam odejsc od meza bo nie moge dac mu dziecka a on bardzo chce

Polecane posty

Gość Juliaaaaaaad

Bardzo sie kochamy i jestesmy szczesliwi. Razem 15 lat. od 5 staramy sie o dziecko, problem jest z mojej strony. Czy powinnam dac mu szanse zeby mial wlasne dziecko a ja mu go nie dam ? Tez marze o dziecku, adopcja jest mozliwa ale wiem ze on mazy o choc jednym takim z wlasnej krwi choc wiem ze adoptowane by kochal tez.. Co mam zrobic ? To przerazajace i takie trudne.

Gość Moje__Preferencje
Poważnie chcesz na forum otrzymać poradę, czy odejść od męża????

Gość xsiuntzNietzscheF
kup jajeczko i niech on je zapłodni i ewentualnie in vitro

Gość Juliaaaaaaad
Jasne ze nie chce odejsc ale chce zeby byl szczesliwy i mial dzieci.. Tak chce porady a bardziej chce przeczytac jak wy byscie postapili w przypadku kiedy zona/ maz nie moga dac wam dziecka o ktorym zawsze marzyliscie ..maz mowi ze adopcja teraz ale widze jk go to meczy, on nie odejdzie wiec moze ja powinnam ?

Gość gość
... Skoro sie kochacie to po kij odchodzic?

Gość ka_234
Nie rozumiem, dlaczego zadajesz to pytanie na forum, a nie... mężowi. :(

Gość Julkaaaaaaaaaaaa d
Odpowiedz meza znam.. Koch mnie i nie jest obiektywny ale co bedzie za pare lat, czy nie bedzie mial pretensji, dalam mu wolna droge ale zostal i boje sie ze bedzie tego zalowal.. Pytam o wasze reakcje na sytuacje kiedy kochana osoba nie moze dac wam dziecka o ktorym marzycie od lat.. Dlatego pisze na forum ..

Gość gość
nie moze to nie moze, wez juz nie wymyslaj.

Gość justtt
Sama jestem w podobnej sytuacji i nie rozumiem dlaczego tak się wypowiadacie. Pomimo że czekamy z mężem na adoptusia, nie mogę pogodzić się z faktem że, nie będzie miał nigdy własnego dziecka z mojej winy. Nie czuje się przez to wszystko kobietą. Jestem rozdarta, wiem że będzie na samym początku cierpiał, ale z czasem będzie lepiej i odnajdzie drugą połówkę. Mój mąż jest bardzo delikatny i jeżeli dojdzie do konfrontacji on się rozpłacze i nie da mi odejść. Planuje wyjechać bez pożegnania, do jakiegoś innego miasta. Zostawię mu tylko kartkę że odchodzę. Muszę to zerwać jak plaster, wiem że z czasem wszystko mu się ułoży i będzie szczęśliwy.

Gość gość
wiecie co , ten swiat jest nie sprawiedliwy ja bym skakała z radości ,ze nie moge miec dzieci bo wiem ,ze by mi to strasznie utrudniło zycie a ja nie lubie poswięceń ! Tobie współczuje ale to nie jest koniec swiata przestan o tym myśleć zatruwac swój umysł myslami żyj i ciesz sie życiem tym co masz , że jesteś zdrowa że dobrze sobie w życiu radzisz , jezeli cos ne mozna miec to znaczy ze to nie jest dla ciebie ! przeciez istnieja małżenstwa bezdzietne i żyją ...

Gość gwoli wyjasnienia
Odpowiedz meza znam.. Koch mnie i nie jest obiektywny ale co bedzie za pare lat, czy nie bedzie mial pretensji, dalam mu wolna droge ale zostal i boje sie ze bedzie tego zalowal. ------ to mu wtedy przypomnisz, ze sam tak zdecydowal bo dawalas mu wolna reke.