Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak mozna nazwac dziecko ALAN

Polecane posty

Gość gość
autorko 100000% racji! jak wasz alanek analek czy denisek penisek wejdzie w okres dojrzewania do dobitnie podziekuje za imię z którego rówieśnicy będą rżeć. Myślcie kobiety, nie zawsze wasze słodkie bobasy bedą słodkimi bobasami, Alan bedzie kiedyś miał lat 16 i rówieśników z baaaardzo rozbujałym libido i wszystko będzie kojarzyć im sie z jednym.

Gość gość
A mozna autorko poniewaz ja mieszkam w UK i czy zostane tu czy byc moze wroce do Polski to imie jest znane praktycznie w kazdym kraju, wiec tak samo tutaj dzieci brytyjskie moga zbijac sie z kazimierza w szkole, tak dzieci w polskich szkolach moga zbijac sie z Alana, a beda napewno bedac twojego pokroju czego nie zycze nikomu:) Moze z Twojego sie ktos nasmiewal, skoro tak zafascynowana jestes tym tematem:) ? Bo nie chce mi sie wierzyc w to, ze ktos moze byc bez powodu tak przytrzymany, zeby wymyslac tak glupie tematy.

Gość gość
Mnie sie zawsze imie Alan kojarzylo z Alanem Aleksandrem Milne, autorem Kubusia Puchatka i z Alanem Turingiem, tworcą komputerów. Ale prymitywowm wszystko sie z dupa kojarzy:)

Gość gość
I jeszcze jest Alan Delon-kiedys super przystojny francuski aktor ;)

Gość gość
Mam znajomego, kolo 30stki, ktory tak ma na imie. Wtedy byla to zadkosc by tak nazwac syna. Imie mi sie podobalo zawsze. Sama nazwala bym tak syna, gdyby nie to, ze teraz mase rodzicow uzywa tych niepospolitych imion i wtedy to juz przestaje byc fajne i wyjatkowe. Ja tam zwykle imie Przemek, jak chlopiec sie urodzi.