Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

test ciazowy kiedy zrobic

Polecane posty

Gość gość

kiedy test ciazowy jest bardziej wiarygodny przed czy po okresie? nakresle troche moja sytuacje staramy sie z mezem o dziecko 15 paz. mialam wizyte u lekarza akurat mialam dni plodne pani doktor powiedziala ze za dwa do trzech tygodni (od 15) powinnam dostac okres no i akurat dzisiaj mijaja dwa tygodnie i akurat dostalam okres nie mialam typowych objawow przed okresem dlatego nie poznalam sie...:( czy po okresie tez wyjdzie mi test? ewentualnie czy jesli pojde do gina wykryje juz ew. ciaze? prosze o podpowiedz i z gory dziekuje

Gość gość
dostałaś okres i chcesz robić test ??? :O starasz się o dziecko a jesteś tak niedojrzała?

Gość gość
Jeżeli jest okres(!) to ciąża jest niemożliwa!!! Co najwyżej można być w ciąży i podkrwawiać, ale to sie wtedy nie nazywa okres - to krwawienia w ciąży.

Gość gość
kazdy mowi cos innego... bylam u lekarza tego 15 i mi powiedziano ze czy bede w ciazy czy nie bede to ten okres dostane... ja sie tylko pytam a tu od razu krytyka rany boskie ludzie... nawet jesli bym nie dostala tego okresu to i tak przepisala mi tabletki ktore by go wywolaly a jednoczesnie poddtrzymaly ewentualna ciaze...

Gość gość
Jest okres nie ma ciąży = Proste

Gość gość
bardzo wątpię, że lekarz powiedział, że dostaniesz miesiączkę nawet jak będziesz w ciąży, więc albo masz głupiego lekarza albo nie zrozumiałaś co do ciebie mówi i zgadza się: MIESIĄCZKA W CIĄZY JEST NIEMOŻLIWA

Gość gość
Ile ty masz lat? Nie uczyłaś się biologii? Jak okres to znaczy że zero ciąży!!! Czasem okres sie spóźnia i kobieta może być w tzw ciąży biochemicznej (często nawet nie wie o tym) - następuje poronienie i wtedy wyglada to jak "zwykły okres".