Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śpię sam

Niemowlak i jego pokój

Polecane posty

Gość śpię sam

Moje dziecko ma 8 miesięcy, do tej pory spał w łóżeczko obok naszego łóżka w sypialni, mam teraz możliwość zrobienia mu oddzielnego pokoju tylko dla niego, myślicie że to dobry pomysł? czy są tu mamy, których niemowlaki mają swoje pokoje? Jak to jest w nocy? słyszycie jak płacze? trochę się obawiam :(

Gość gość
jak najbardziej tak nie ma się nad czym zastanawiać chyba ze pokoj dziecka będzie bardzo daleko od waszego

Gość gość
Moja córka śpi sama odkąd. Skończyła 6 miesięcy i jest super dziecko sie wysypia i ja tez a jak płacze to wszystko slychać a my z mężem pielęgnujemy relacje:)

Gość śpię sam
pokój będzie na przeciwko naszego, jakieś 3 m odległości, mam nadzieję że dziecko będzie lepiej spało bo tak to nawet porozmawiać z mężem nie możemy spokojnie bo się przebudza jak słyszy głosy :/ mam nadzieję, że będzie ok, a urządzałyście jakoś specjalnie pokoik? kupowałyście meble? ja na razie zamierzam postawić łóżeczko i dokupić komodę bądź szafę na rzeczy malucha

Gość gość
Moja córka ma 8 tygodni,ma swój pokój i śpi w nim od początku. Mam nianię z monitorem. W nocy ją słyszę bo jej pokój jest obok sypialni.

Gość gość
Syn mieszka w swoim pokoju odkad skonczyl 3 miesiace. Miedzy naszymi sypialniami jest pokoj dzienny, odleglosc drzwi to jakies 4 metry. Jak syn zasypia to zamykamy mu drzwi, zeby mu telewizor czy radio nie rzeszkadzalo, ale jak kladziemy sie spac, to otwieramy drzwi do obu pokojow i wszystko slychac, nawet jak ssie palucha :-) Dla mnie ogromna ulga, bo jak spal u nas w pokoju ja sie w ogole nie moglam wyspac, taki mam lekki sen.

Gość śpię sam
to my właśnie mamy tak samo, że nie wysypiamy się, pocieszyłyście mnie i od jutra biorę się za urządzanie pokoju :) już nawet wiem jak ściany pomaluję :P

Gość gość
nasze dziecko od początku śpi w swoim pokoju i jest o wiele wygodniej dla nas