Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiosna na wczasach

Właśnie podjelam decyzję ze w marcu polecimy sobie na wczasy

Polecane posty

Gość gość
.A to, że sobie wstawię zdjęcia to co ? Jak cię to śmieszy to ich nie ogladaj, bo zazwyczaj tak gadaja osoby, które zazdroszczą, że nigdzie nie były./ ................................................................ tez sie nie zgadzam z tym, normalny człowiek nie ma potrzeby obwieszczać wszystkim znajomym,ze był na wczasach:D tylko taki, co raz sie gdzies wyrwał,musi sie pochwalic:D mam mase znajomych ktorzy czesto wyjezdzaja na fajne wakacje i nigdy nie wrzucaja foto z wyjazdów(ja też nie), jak ktos przyjdzie i zechce obejrzyc fotki, to pokaze na kompie i tak kazdy ze nzajomych robi, kto czesto podrozuje - i to dla niego standard - byc conajmniej 2x w roku na dobrych, zagranicznych wczasach, nie ma potrzeby sie ty chwalic:D

Gość gość
my jedziemy na 3 tyg do tajlandi a najpierw do kataru

Gość gość
znajomy przebywa od 2 m-cy w Katarze, na 60dni pobutu 2 dni byl na dowrze, 60 stopni:)

Gość gość
a ja mam inne pytanie jaki macie cel wrzucając na fb zdjęcia z wakacji,imprez czy nawet spacerow ? po co to robicie? zdjęcia sa chyba pamiatka która trzyma się w albumie?

Gość gość
też mnie to ciekawi:) odwiedziliśmy 12 krajow i ani 1 fota nie byla wystawiana na fb czy tym podobnym portalu:D juz ktos dobrze napisal wczesniej...dla kogo wyjazdy sa norma nie ma takiej potrzeby by sie chwalic a ten co parę lat ciuła na Egipt:D wrzuca potem foty, co ciekawe z tego samego basenu, bo na wykupienie wyciecczek, by cos zobaczyc juz kasiory nie starczylo:D:D:D

Gość gość
Ale jesteście żałosne. Jak zwykle każdy temat zamienia sie w licytacje. Może sie nauczycie w końcu, ze ludzie maja rożne preferencje dotyczące wyjazdów. Warto by było rownież nie wtrącać sie do tego czy ktoś sobie wstawia fotki. Przecież to fotki tych ludzi. Moga je sobie wstawiac gdzie chca. Nie chcecie oglądać, to nie oglądajcie. Proste :D. No i jeszcze jedno. Zagladanie do cudzego portfela nie jest zbyt eleganckie. Ale co można po was oczekiwać.

Gość gość
Kolejna uwaga do gościa co był w 12 krajach. I ty uważasz ze jestes lepsza od tej co "ciula" pare lat na jakiś wyjazd. No niby w czym jestes lepsza, skoro jestes tak zjadliwa i sfrustrowana?

Gość gość
Ja bym poleciala na Madere. Sama wlasnie zbieram na to kase :)

Gość gość
a ja tam k***a pol swiata oblecialam i moge stwierdzic, ze Polska jest najpiekniejsza, jesli chodzi o morze to Wlochy (bo W Polsce sezon jest za krotki)

Gość gość
Jak jestes kasiasta to jedz na Sardynie, Costa Smeralda. Jest przepiekna, szkoda tylko, ze cholernie droga, wynajem lodzi , restauracje itp. Ale gwarantuje tej podrozy nie zapomnisz do konca zycia. Do tego bardzo wiele amerykanskich gwiazd mozna tam spotkac, zwlaszcza na dysketece Billionair!

Gość gość
Pełna zgoda! Marzec to ciekawy miesiąc na fajne wakacje. Ja będę niedługo na Wybrzeżu Andamańskim. Wycieczka za nieco ponad 4 tysiące zakupiona w Krakowie w Podróżach na czasie. Polecam każdemu Tajlandię:)