Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fifi989

Gra wstępna

Polecane posty

Gość fifi989

Witajcie wszyscy czy to kobiety czy mężczyżni Chcę abyście pisali tutaj o tym jak wygląda wasza gra wstępna , jak długo trwa , co robicie aby ją urozmaicić itp ... :)

Gość gość
naprawdę nie wiesz?

Gość gość
ja tam to co najlepsze zachowam dla siebie:)

Gość fifi989
Zaczynam z dziewczyną i chciałbym jakoś ulepszyć nasz wstęp , aby ją rozpalić , podpowiadajcie , piszcie jak najwiecej :)

Gość fifi989
Chodzi mi o to żeby bardziej doświadczone osoby napisasly mi co i jak ...

siądź za nią, obejmij ją w pasie i przytul, odgarnij jej włosy z karku i pocałuj, przyłóż swój policzek do jej i poocieraj po czym delikatnie odchyl jej głowę na bok tak żebyś miał dostęp do szyi i ramienia i teraz się nimi zajmij, możesz całować, muskać wargami, polizać. W międzyczasie włóż dłonie pod jej koszulkę i masuj ją po brzuchu, bokach, plecach, udach. Zdejmij z niej koszulkę i zrób masaż plecków. Delikatnie i mocno na zmianę, zajmij się linią kręgosłupa i ramionami. Znowu przytul i dłońmi złap za jej piersi, najpierw delikatnie, pomasuj je. Rozepnij jej stanik i zacznij delikatnie muskać sutki. Wyszepcz jej do ucha co Ci się w niej najbardziej podoba. Przejedź jedną dłonią po brzuchu w dół, tak żeby myślała że zmierzasz prosto na łechtaczkę, ale gdy tylko wsuniesz ją pod majtki wycofaj ją. Potem tak samo od strony ud. Ściągnij jej spodnie jak jeszcze ma. Za którymś razem nie zatrzymaj dłoni i wsuń ją całą pod jej majtki. Połóż trzy palce na łechtaczce i masuj ją okrężnymi r*****i. Ciężko skoordynować dłonie do dwóch różnych czynności więc drugą, którą masz na sutku, rób takie same ruchy. Zanurz palce w jej pochwie tak żeby były mokre. Teraz zamiast masować łechtaczkę poocieraj ją delikatnie. Potem znów włóż palce do pochwy, kciuk niech się teraz zajmie łechtaczką... A potem weź ją na ręce, zanieś do sypialni, zedrzyj z niej w końcu te majtki i możecie się pieprzyć ;-)

Gość gość
Opisałeś sposób w jaki najbardziej lubię zaczynać . Cudownie

Gość gość
romantyk ;) inspirująco :):):) ale potem kochamy się a przyprawy kuchenne... ale to już inny temat ;)

Gość zwyczajnie niezwykły
taaaaaaaa Gra wstepna :) rozbierany poker. Tylko stawka niech bedzie elektryzująca

Gość zwyczajnie niezwykły
smek :) nie zalicz sie .

Gość gość
Nooo ja już widzę jak z moją wyjdzie mi taka gra wstepna , zacznę ją całować a ona zaraz przerwie i powie że musi się umyć bo spocona , i ze zęby musi umyć , ja czekam godzinę aż wyjdzie z łazienki i juz mi się nie chce ;/

Gość zwyczajnie nezwykły
to idź z nią do łazienki :P

Gość gość
Mówi że nie lubi we dwójkę pod prysznicem ;/ mówi żę chce ssię uczyć eksperymenotwać i osiągnąć wkońcu orgazm pochwowy , ale jak próbuję to robi takie manewry że mi się odechciewa

Gość gość
Ehh zrozum ją , musi czuć się komortowo , nie każdy lubi w smrodzie się kochać.

Gość gość
a moja gra wstepna to godzinka na pleju