Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

recepta na 89zł

Polecane posty

Gość gość

cebion pulmoll i wapno co miesiac witamina d-minimum 9.9 dlaczego leki dla dzieci nie są tanie? a ludzie ktorych nie stac, taka recepta za 90zl? i mamy jedno dziecko

Gość gość
Nigdy nie kupiłam cebion pulmoll, musi być strasznie drogi :O Witamina D starcza na kilka miesięcy, a wapno można kupić i za niecałe 6 zł. Wystarczy mieć mądrego pediatrę, który wybiera leki w normalnej cenie a nie z wyższej półki ;)

Gość gość
czy wapno jest na receptę?

Gość gość
pulmoll? toć to dropsy.

Gość gość
Ja wczoraj za wapno i wit C dla 9cio miesiecznego dziecka zaplacilam ok 10-15 zl.... Wit D razem z tym DHA ok 32 zl i ona starcza na miesiac.

Gość dupka w gruszkę
coś kręcisz. Cebion kosztuje koło 20zł, wapno można kupić do 10zł, witamina d co miesiąc jakieś 30zł. Pulmoll kosztuje 5zł. Nijak z tego 90zł się zrobić nie da.

Gość gość
cos podobnego pulmol czy cos z ta nazwa.

Gość gość
A moze pulmex? na internecie cena 17 zl toniech w aptece 30 bedzie w co watpie, ale jak dziecko choruje to tak jest....

Gość gość
pulneo przepraszam sie nazywa cebion wapno witamina d

Gość gość
mozna kupić zamiennie za cebion za niecałe 10zł poproś o zamiennik pulneo, może być fenspogal albo eleofen kilka zł są tańsze wit d też jest w róznych cenach, my mamy najtańszą za ok 8zł, a wit d w kroplach jest za 3 z groszami, ale trzeba mieć receptę wapno w syropie 8zł u mnie najdrożej wydałabyś 44zł, a najtaniej ok 35zł

Gość gość
Ja kupuje wid d3 na rp z 3zł z groszem. No niechby nawet 4 ale nie 30!!! Cebion multi (mniejsze opak niz zwykly, wiec w sumie drozszy) ok 15 zł.... Wiec skad te ceny????

Gość gość
fosidal zamiennik pulneo masz w aptekach doz za 9 z groszami:)

Gość gość
Ja tez uzywalam wit D ta w kroplach za 3 zl z groszami ale teraz duzo wirusow i pediatra nam polecila omega med z DHA :)

Gość gość
my nie dostaniemy recepty na witamine d. a wpiisalam sie do tej doktorki bo jest to sąsiadka i mam do lekarza rpzez plot.

czemu nie dostaniesz recepty na Devikap? Powiedz, że dziecko po podawaniu witaminy w kapsułkach jest niespokojne (co bardzo często się zdarza przez olej) i że chcesz receptę na roztwór wodny. My dostaliśmy bez problemu, zresztą sama lekarka wcześniej zasugerowała, żeby dziecko obserwować po tej w kapsułkach.

Gość gość
wapno nie jest na zadną reeptę, kupuje regularnie, a i bez jaj,89zł? to duzo ma byc???

Gość gość
pulneo kosztuje koło 15zł ale ma wazność po otwarciu pół roku więc wydajesz raz i masz na pół roku jak coś - zamienniki typu elofen trzeba wyrzucić po miesiącu.. wapno 6zl vit D devikap dużo i mega tanio i zawsze można poszukać najtańszej apteki albo zamawiać na doz.pl i odbierać

Gość gość
kaszelek i przeziebienie i 90zl

Gość gość
jak sie nie ma kasy to sie leczy domowymi sposobami a nie jęczy k******a!!!

Gość gość
w polscec sa bardzo drogie leki i nie tylko dla dzieci tylko ogolnie..... wszystko jest ok dopóki się nie choruje. ja bardzo się ciesze ze wszystkie leki na receptę mamy za darmo bo maz potrebuje leki na cholesterol do końca zycia wiec wydatek spory byly

Gość gość
domowe sposoby zawiodły mnie rok temu do zapalenia oskrzeli. tu autorka wątku.

Gość gość
nie szalałabym z zamiennikami, lepiej kupić oryginał przebadany. Zamienników już nikt nie bada

Gość gość
ja mojemu podaje na co dzień omegamed baby+d płacę ok 35 zł

Gość gość
Wymyśliłaś autorko tą cenę chyba, a jak chcesz oszczędzać to kupuj tańsze. Za wit niech będzie te 10zł, za wapno też tyle i pulneo 20. Skąd ty takie ceny wzięłaś? Jak nie masz kasy to mów lekarzowi żeby przepisywal tańsze leki, a jak nie to pros o nie w aptece. Nie mówię już o zamienniku pulneo, ale możesz wziąć najtańsza wit d i wapno przecież.