Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariox

pies nie chce jest ani pic

Polecane posty

Gość mariox

Witam, 2 dni temu mój pies byl zdrowy szczęśliwy, wypuscilem ja na spacer a gdy przyszla piszczala, ledwo chodzila. Od tego momentu lezy ciagle na swoim kocu, nie chce wstac bo zaczyna piszczec a jak wstanie to przejdzie kilka krokow i znowu sie kladzie. Przestała jeść i pić. Nawet nie chce sie zalatwic na dworze jak ja poloze na trawie. Jest to suczka owczarek niemiecki 5lat. Pomocy!!!! Co to moze byc???

Gość gość
Pedem do weterynarza. Mogla cos zjesc. To najszybciej.. ewentualnie mogla cos sobie zrobic w lape,cos wbic albo przeciac. Moja raa,nie czekaj az przejdzie,tylko do weterynarza migiem....

Gość gość
idź z nim do weterynarza, szybko!

Gość gość
Pedem do weterynarza. Mogla cos zjesc co jej utknelo albo sie zatrula. To najszybciej.. ewentualnie mogla cos sobie zrobic w lape,cos wbic albo przeciac. Moja rada,nie czekaj az przejdzie,tylko do weterynarza migiem....

Kurcze TY sie na forum pytasz co masz robic i co to moze byc ?? Moze byc wszystko od potracenia przez samochod............do zapalenia otrzewnej ktore wlasnie podobnie sie objawia i wtedy tylko szybka operacja ja moze uratowac -wiec nie czekaj na odpowiedzi tylko biegnij do weta

Gość gość
o boże ja juz w ten sam dzien bym była u lekarza z sunią. jesli nie chce jesc ani pic to jest zle, jedz szybko do weterynarza bo stracisz psa.

WETERYNARZ ale JUŻ! nie patrz czy Cię stać, czy nie, jedź z lekarzem zawsze możesz się dogadać, a jedyne co robisz to psa narażasz na niepotrzebne cierpienie!!!!!!!!!!

Gość zielony rower
Ja nie rozumiem dlaczego nie zareagowałaś od razu? No dlaczego? I w ogóle dlaczego pies sobie chodzi "samopas"? Ludzie Wy bezmyślni jesteście a biedne zwierzęta przez to cierpią. DO WETERYNARZA do cholery ;/

Gość zielony rower
zareagowałeś*