Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamill2

Damskie stopy

Polecane posty

Gość kamill2

Jakiś czas temu odkryłem, że szczególnie interesują mnie damskie stopy. Żeby było jasne to powiem, że uwialbiam całe kobiece ciało ale stopy szczególnie. Lubię je oglądać, doykać, całować, pieścić. Oczywiście stopy muszą być zadbane, nieduże, delikatne. Czy to nie jest jakaś odchyłka? Obecna partnerka z początku krępowała się abym pieścił jej stopy ale z czasem polubiła i nawet mówi, że ją to kręci. Czy ten rodzaj pieszczot jest normalny i kobiety lubią je?

Gość gość
taka zabawa najlepsza byłaby z niezłą laską,z kimś w rodzaju koleżanki,bez prawa pomyślenia o czymkolwiek więcej

ja uważam to za normalne, a nawet bardzo przyjemne. Obecny chłopak kocha pieścić moje stopy, a ja nie ukrrywam, ze mnie to kręci. Wcześniej spotkałam jeszcze kilku fanów moich stóp (az bylam zdziwiona, bo osobiscie nie widze w nich niczego nadzwyczajnego), ale tylko obecny chłopak był w stanie sprawić, że robie sie mokra gdy sie nimi zajmuje ;)

Gość feet lover
masz foto stópek? :)

Gość gość
stopy???tylko w szpilkach.

Gość feet lover
Pięknie wyglądają na pierwszym zdjęciu :)

Gość feet lover
Oj tak, też lubię takie jak dziewczyna ma paznokcie na taki jasny kolor pomalowane, albo french mmmm :) Pobawiłbym się takimi stópkami :)

Gość kamill2
małabi nie otwierają mi się fotki twoich stóp a bardzo jestem ciekawy jak wyglądają. Cieszę się, że są kobiety które kręci jak facet zajmuje się ich stopami

Gość Ściąganie szpilekiiiiiiiiiiii
W stopie kobiety znajdują sie receptory seksualne.Dobry masażysta czy lizacz orgazm kobiecie dokona.Lecz na to trzeba doświadczenia a nie obsranych kaleson :D

Gość feet lover
kamill2, skopiuj linki do nowej karty i usuń spacje.

Gość kamill2
już ok , super stópki

Gość gość
śliczne, więcej fotek takich ślicznych stópeczek prosimy :)

To fakt ze nie wszystkie kobiety maja piekne stopy i nie ma w nich nic nadzwyczajnego ale jak mogłas tak powiedziec o swoich. W 100% nie słodząc na siłe jesli fotki sa prawdziwe a zakłądam ze tak jest to masz cudowne stópki. Miałaś już kilku fanów ? To masz nastepnego:)

Gość feet lover
Nawet kilku następnych fanów. Pierwsza fotka wymiata, śliczne stópki :)

Gość kamill2
Zapraszam inne panie do wypowiedzi na temat pieszczenia ich stóp, czy lubią to i czy to je kręci?

Gość kamill2
Czy będą inne fotki?

Gość filutek1
A ja jestem facetem i twierdzę, że nie tylko kobiety mogą mieć wrażliwe stopy.Moje stopy są cholernie erogenne i kiedy kobieta je dotyka, masuje to wyzwala u mnie wzwód. Dziwne nie? ale jakie przyjemne

Gość gość
No niezle, ale po co spacje dajesz

Myślałem ze temat umarł, cieszę sie że jednak nie:) Piekne zdiecia (i mówie tu chyba w imieniu wszystkich ogoadających he) Tak z ciekawosci małabi jaki masz rozmiar stópek?

Idealny rozmiar, naprawde cudne, a moja wyobraznia juz sie uruchomiła. Zazdroszcze twojemu facetowi ze ma je na co dzień :) Nam nadzieje ze jeszcze kiedys wstawisz jakies foto.

Gość konjo
Też jestem wielbicielem damskich stópek, najlepiej rozmiar 37-38 , wąskie zadbane, krótkie paluszki, najlepiej latem kiedy są trochę opalone. Mniam ale bym pokąsał cudowne piętki. Piszcie kobiety czy lubicie gdy facet pieści wam stopy?

Gość gość
Ja tez uwielbiam damskie stopki a najlepiej mojej 18 letniej dziewczyny :) Dzisiaj sobie igraszkowalismy wiec postanowilem sie podzielic ta przyjemna cudowna chwila http://voila.pl/index.php?f=1771448.jpg

Gość feet lover
Brzydko paznokcie pomalowane :P

Gość wuj_stefan
O tak, potwierdzam, damskie stópki są niezwykle podniecające. Mógłbym długo lizać i ssać takie zgrabne paluszki. No a finał na nich to już wogóle sama przyjemność :D

Gość feet lover
Dziewczyny, wypowiadajcie się, albo wrzucajcie fotki stópek :)

Gość gość
moje ładniejsze

Gość gość
pokaż :)