Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moralność godność a seks

Polecane posty

Gość gość

zastanawiam się jaka jest właściwie korelacja między seksem a zasadami moralnymi. Wiem, że każdy ma swoje. Załóżmy, że kobiecie podoba sie strasznie pewien facet i na odwrót - co złego jeśli pójdzie z nim do łózka? Co to właściwie znaczy - szanować się i mieć godność wg was? Bo jak wiadomo dla każdego coś innego. Zastanawiam sie co dla Was to oznacza Pozdrawiam :*

Gość gość
zmien leki albo psychiatrę

Gość gość
korelacji jest wiele jeśli szanujesz daną osobę, nie będziesz jej sprowadzać wyłącznie do narzędzia do zaspokajania potrzeb, chyba że tak się umówiliście (chociaż ja osobiście nie uznaję f****ng friends i jest to taka idea z kosmosu jak dla mnie) nie zdradzanie kogoś, ale tez nie przekreślanie wartościowego związku tylko dlatego, że przez chwilę zachciało Ci sie zamoczyć w kimś innym

Gość gość
gosc 13:13 tyle masz do powiedzenia? widocznie pytanie cIE przeroslo.

Gość gość
Jest jedna uniwersalna zasada - nie czyń drugiemu, co Tobie niemiłe. W każdej sferze życia się sprawdza. Nie popieram relatywizmu moralnego, bo dzięki niemu niegodziwcy znajdują usprawiedliwienie dla najobrzydliwszych postępków.

Gość gość
Ale jak to się ma do seksu ?:)

Gość gość
ja do łóżka idę z facetem, ktory jest dla mnie dobry, szanuje mnie, poswieca mi duzo czasu, dba o mnie, stara sie o mnie caly czas, nie musi mi sie nawet jakos bardzo podobac, liczy sie to, że dba o mnie, zalezy mu na mnie. Bo ja bym nie mogla isc do lozka z kims kto po prostu mi sie podoba, ale generalnie ma mnie gdzies, nie jestem samicą, ktorą swędzi piiczka :)

Gość gość
jak to mówią prawdziwa dama zaczyna kochać po ślubie a d****i przed slubem