Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam męża a marzę o

Polecane posty

Gość gość

seksie z trzema facetami na raz! Oczywiście mówilam o tym męzowi, że chciałabym zabawić sie z nim i jego dobrym kumplem a najlepiej dwoma ale mąż się boi że dużo miedzy nami sie zepsuje po takiej zabawie, że nie bedzie umiał już tak na mnie patrzeć jak teraz :(( ehh szkoda. A najgorsze że on sam chciałby seks z dwiema lub trzema laskami i na to się godzi choćby zaraz.... Mamy po 26 lat, jestesmy razem od 8, małżeństwo od pół roku :)) Nie za bardzo rozumiem vo miałoby sie zmienic po takiej zabawie grupowej, przecież to tylko seks i nie jakas zdrada za plecami tylko bawimy się razem :))

Gość gość
a piszcie sobie co chcecie ale wlasnie o czyms takim marze :))

Gość gość
a ja się zastanawiam jak w ogóle mozna chciec takie rzeczy mają tego jedynego? nie twierdze ze jestes jaką szmatą czy idiotką ale wydawało mi się ze kochając tego jedynego nawet nie chce się myslec a co dopiero proponowac takie rzeczy, fuj dla mnie to nie do pomyslenia, brrr az mnie ciarki przeszły :)

Gość gość
ale dlaczego? Uważam że powinno odróżniać się sferę cielesną od duchowej. Kocham męża ale seks to seks, zabawa, przyjemność i tyle.

Gość gość
bo dla mnie seks musi wynikac z miłości, nie potrafiłabym tego robić dla zabawy, widocznie mamy inne podejscie :) a co do Twojego faceta to dziwne ze on chciałby z dziewczynami a kręci ze nie chce z facetami, tu widocznie pokazuje ze Ci nie ufa a powinien..

Gość gość
Podejrzewam że gdybym nawet zgodzila sie na zabawę z dziewczynami to on wycofałby się. Mąż jest typem tradycjonalisty, bardzo mnie kocha, ma swoje grzeszki za sobą jak każdy ( nie zdrady ale jakies flirty..) , ale zawsze mówił że ślub dla niego to rzecz święta, że przyrzekał przed Bogiem :))

Gość gość
o Boziu... :o CO ZA ΚURWA!!!

Gość gość
ale dlaczego mnie obrażasz? Jestem wierna meżowi, on wie o moich fantzjach, nigdy nie zrobilam nic wbrew jego woli, a że mam takie zachcianki to co to zaraz jestem k***a?

Gość szeregowy czereśniak
ok. Masz takie fantazje jak wiele wiele innych kobiet. Ale najgorszą rzeczą było by wciąganie w to kumpli męża. Facet to taka menda że nie utrzyma języka za zębami.