Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szafa dla żyrafy

Laski jaki wzrost lubicie u facetów Faceci jaki wy u kobiet

Polecane posty

Gość szafa dla żyrafy

? :) ja sama mam 1,63 m. lubię wysokich facetów. taki, który ma powiedzmy 1,80 m jest niski dla mnie. nie wiem o co chodzi, czemu tak mam. na pewno czuję się bezpieczniej przy wysokich kolesiach. 1,90 m +, to jest to :)

Gość gość
Ja mam 158 cm i dla mnie tylko facet 190 cm+

Gość gość
Ja mam 164cm i lubię niskich. Nie wiem dlaczego. Może dlatego, że mój ojciec też jest niski. Podobają mi się tacy 170-175cm

Gość gość
Po co ci takie bydle, kurduplu. Wazne zeby mial klate i silne reca, ladna twarz i duzego h**a

Gość gość
mi kurduple poniżej 185 cm się nie podobają

Gość gość
wzrost powyżej 180 u faceta to na pewno nie kurd**el, a wy same ok. 160cm kobietki jesteście kurduplami

Gość gość
kobieta może być niska koniobijco!

Gość Kasiakk27
Zawsze podobali mi się tacy powyżej 190 cm wzrostu, dla mnie też 180 cm u faceta to mało i moim zdaniem to niski facet. Na szczęście męża ustrzeliłam wysokiego - 193 cm. :) Sama mam 168 cm. U kobiet uważam że wzrost nie gra roli, bo atrakcyjne są i niskie i wysokie.

Gość gość
"gość kobieta może być niska koniobijco!" No chyba przesadziłaś. Jestem kobietą kurduplem (mam 161cm wzrostu) a ty mnie nazywasz koniobijcą?

Gość gość
193 cm to średni facet a nie wysoki kretynko! Wysocy mężczyźni to zaczynają się od 200 cm

Gość gość
ha ha ha dwa metry to dopiero zaczyna się wysoki? macie coś z głowami...

Gość gość
2,5 metra, ponizej to karzel

Gość gość
poniżej 180 cm to imitacje mężczyzn 180 - 190 cm to niscy 190 - 200 cm to średni 200 + wysocy

Gość gość
2 metry sredni :O...poy****i jestescie

Gość gość
Hahahaha ja mam 186 i jak gdzieś idę dyskoteka czy coś to raczej za dużo tych wyższych ode mnie nie ma większość niższa i jakoś mają panny, więc chyba o marzeniach piszecie... poza tym kobiety mówią że jestem wysoki

Gość MyszkaKociszka
Dla mnie ideał to 190-200 cm. Ok. 180, czy nawet 185 cm, to niestety wizualnie niski facet. Powyżej 2 metrów często faceci są już nieproporcjonalni, np. za chudzi. Mój facet ma 195 cm, a do tego szerokie ramiona i lekką muskulaturę i to jest wspaniałe. 170 cm to już w ogóle... kurd**elek. Ale może wysoki dla kobiet które mają 150 cm? Taka zminiaturyzowana para.

Gość Gość423234
Eh, jako facet dla mnie ważne, aby dziewczyna była po prostu niższa odemnie : ) Wtedy już zachowuje się to coś.. Ale ogółem z tą bezpiecznością przesadzasz, prędziej znaleźć wysoką ciotę, niż niską : D Widziałem to wiele razy

Gość gość
Nie chcialabym wyzszego niz 185 a wysoka jestem

Gość gość
Myszka a jaki ma rozmiar w gaciach?

Gość gość
Dziewczyna powinna mieć przynajmniej 170 cm, ale lepiej jak 175 cm, wtedy ma świetne długie nogi. Dziewczyny poniżej 170 cm to takie kurczaki z krótkimi nóżkami.

Gość gość
facet zaczyna się od 195 cm wzrostu i 30 cm w kroczu

licza sie proporcje, niska kobieta, moze miec piekna sylwetke, wystarczy spojrzec na Kylie Minogue, Eve Longorie czy Salme Hayek, to sa niskie, czesto bardzo niskie kobiety, ktore maja piekne sylwetki...o Scarllet Jochannson nie wspomne...ma 160 cm

Gość gość
Jeśli kocham kobietę to nieważne jest ile ma wzrostu

Gość gość
Zobaczcie sobie na modelki, jakie one mają świetne nogi, ale do tego potrzebny jest wzrost. Dziewczyna 160 cm takich nóg nigdy nie będzie miała, nie oszukujmy się. No i wysokie jak są zgrabne to wyglądają tak fajnie smukle, a te niskie to jakieś takie z niskim zawieszeniem, mało pociągające.

Gość gość
Ale tepe strzaly sie tu wypowiadaja. Gdzie mamy facetow o wzroscie 200 cm? Ile takich jest? Sredni wzrost faceta w polsce to 180. Tlumoki. A ty lala z tym wzrostem 158 cm mnie rozwalilas toz to karlowatosc...i szukasz kolesia 190 wzrostu? Niestety ale tacy chca zazwyczaj kobiete 170 a nie k***a niedorozwoja fizycznego. Bo inaczej nazwac tego nie mozna!

Gość gość
no nie wiem ja mam 155 a moj 192 i mówi ze nie lubi wysokich kobiet :P

Gość gość
Większość wysokich facetów chciałoby wysoką dziewczynę, sam jestem wysoki (193) i też chciałbym. Taką 175-180.