Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szafa dla żyrafy

Laski jaki wzrost lubicie u facetów Faceci jaki wy u kobiet

Polecane posty

Gość gość
Mam 192 cm, moja kobieta 165. Jest idealnie, może bez problemu chodzić w szpilkach, a teksty, że do seksu musi być wysoka może napisać tylko prawik, albo gościu z małym członkiem. Poza tym taką „mniejszą” łatwiej utrzymać chociażby pod prysznicem:P

Gość gość
A dla niskich co potem ma zostać co?

Gość gość
Wysocy faceci z kompleksami powybierają niskim dziewczyny i potem te wyższe nie maja w czym wybierać bo jak facet jest ich wzrostu to już za niski wg nich. W moim otoczeni pozostały same żyrafy mojego wzrostu abo nawet wyższe. wlaasnke przez takich zakompleksionych kretynów z 185 +

Gość Adminitsator
Zamykam wątek.

Gość gość
Denerwuje mnie jak taka 1,50 w kapeluszu idzie z przystojnym facetem powyżej 185 cm bo ja mam 175 i nie moge znaleźć faceta.

Gość gość
Ja mam 185 a moja Kobieta 180. Lubie wyokie Kobiety ale nie przeszkadzał by mi 170 ale poniżej to już karakniec :P

Gość gość
Mi tez trafiaja sie tylko nizsi a mam 178.

Gość gość
Ja 175, maz 187, zawsze trafiałam na wysokich

Gość gość
"Denerwuje mnie jak taka 1,50 w kapeluszu idzie z przystojnym facetem powyżej 185cm bo ja mam 175 i nie moge znaleźć faceta". SERIO? To na pewno dlatego że wszystkie "takie 1,50" ci ich zabierają hahahahah ogarnij sie dziewczyno błagam i daj żyć :D

Gość gość
U facetów od 183 tak do 190 :>

Lubię jak kobieta ma 170+, jednak dla mnie liczy się najbardziej charakter, to co ma w środku. Przyznam że nie miałem nigdy dziewczyny, ale to jest moja opinia.

Gość gość
Prawdziwa kobieta zaczyna się od 175 cm.

Gość gość
Dla facetów 190 kobieta 175 jest w sam raz. Jak dla mnie to już żyrafa. Mam 181. No i problem po porodzie. Kobiety często wtedy tyją. Wysokie kobiety stają się potężne,a ja nie przepadam za dużymi rozmiarami.

Gość gość
najważniejsze są duże cycki

Gość gość
Facet mam 180 cm, a moja przyjaciolka w ktorej jestem zabujany ma 170 cm.

Gość gość
Kobieta - tak od 175 cm, wtedy jest seksowna i ma długie nogi.

Gość gość
Według najnowszych standardów mężczyzna wysoki jest powyżej 192cm, - średni wzrost to 187-192 - 181-186 niski - 180 i mniej karzeł.

Gość gość
Jestem kobietą i mam lekko ponad 170 wzrostu... Wystarczy mi 175 u mężczyzny. Nie jestem wybredna względem wzrostu.

Gość gość
Zalezy co kto lubi. Ktos wymyslil sobie granice wzrostu. Jestem kobieta, a wcale nie zwracam uwagi na wysokosc, byle nie byl nizszy ode mnie.

Gość gość
gość 2018.06.21 a skąd ty takie zawyżone standardy wziąłeś?

Gość gość
gość 2018.06.21 To że sam jesteś wyrośniety nie zmienia faktu że przeciętny facet na ulicy nie ma nawet 180 więc średni jest poniżej tego.

Gość Angelamigela
niski pon. 180 średni 180-185 wysoki pow. 185

Gość gość
gość 2018.06.21 Ha ha dobre... mam 186 idąc ulicą jestem wyższy od 90% ludzi wiec jakim cudem mogę być niski?

Gość gość
Według najnowszych standardów kobieta wysoka jest powyżej 185cm, - średni wzrost to 180-185 - 175-179 - niski - 174 i mniej - karlica

Gość gość
Jestem kobietą, w dodatku o wzroście 155cm :) Zapewne jestem tez jedną z młodszych, wypowiadających się tu osób (17), a czuje się mądrzejsza od większości...Nie interesuje mnie wzrost faceta, moze miec zarówno 170 jak i 190cm, wazniejsze jest co ma w głowie ;) Nie rozumiem niektorych kobiet mojego wzrostu, ani tych powyżej 170, które OBRAŻAJĄ " niskich" facetow, sami sobie wybierali wzrost? Nie. To samo tyczy się facetow, " wolę wysokie bo dziewczyny poniżej 170cm wzrostu mają krótkie nogi i są karłami, a te powyżej 185 to kobyły" Fajnie, ze każdy ma swój gust, ale wyrazajac go nie należy nikogo wyzywac, bo przy okazji można kogoś nieswiadomie skrzywdzic.. Co z tego ze lubisz długie nogi, jak w przyszlosci możesz zakochać się w niziutkiej, filigranowej pannie? Co z tego ze wolisz niskie, skoro kiedyś mozesz poznać cudowną, wysoka dziewczynę? Tak samo to działa w przypadku mężczyzn.. Poza tym wystarczy pomyśleć..co jeśli wasze dzieci będą posiadać niekorzystny i smieszny dla was wzrost? Będziecie je mniej kochac, dyskryminowac, obrażać? Pomyślcie trochę nad sobą ludzie..