Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saralapin

co teraz bedzie

Polecane posty

Gość saralapin

Witam,Byłam wczoraj na badaniu pani prof. stwierdziła dysplazję czyli inaczej zmianę przed rakową w dwóch piersiach smutas.gif obie również mają przewody mleczne dwurzędowe powiększone ponad norme, oraz stwierdziła że są opuchnięte i jest stan zapalny. Teraz z tym do ginekologa i zobaczymy co on na to. Czy ktoś miał coś podobnego? czy to groźne ?

Gość gość
Dysplazja oznacza, że komórki zaczynają mutować i mogą się zmienić w nowotwór. Zapewne dostaniesz skierowanie na pobranie wycinka do badania histopatologicznego i z wyniku wyjdzie czy to groźne czy nie. Na razie się nie stresuj. Ja miałam dysplazję na szyjce macicy. Z wycinka wyszły zmiany przednowotworowe, miałam usuwany ten zmieniony kawałek szyjki i teraz już jest okay.

Gość gość
Trzymaj się i nie stresuj na zapas. Pomyśl też o naturalnych metodach podniesienia odp***ości organizmu. Przesyłam Ci też informację na temat pani dietetyk Bożeny Schleicher. To osoba polecana przez lekarzy. Specjalizuje się w dietach antynowotworowych. Więcej informacji znajdziesz w necie. Pozdrawiam! Monika Bożena Schleicher Chińska Medycyna Naturalna. Chińskie ziołolecznictwo w hirudoterapii Absolwentka Międzynarodowego Instytutu Makrobiotycznego w Szwajcarii. Współzałożycielka Stowarzyszenia Ośrodka Edukacji Makrobiotycznej we Wrocławiu. Specjalistka w zakresie nauki o żywieniu. Posiada 20-letnie doświadczenia w edukacji zdrowotnej. Ukończyła 4-letnie studia Tradycyjnej Medycyny Chińskiej. Była konsultantką dietetyczną dr Andrzeja Kaweckiego w programie „Zdrowe Serce”, w programie edukacyjno – rehabilitacyjnym „Malwa” leczenia nowotworów w Ustroniu. Prowadzi wykłady z dietetyki, zasad medycyny chińskiej i ziołolecznictwa w ogólnopolskim programie „Akademia walki z rakiem”.

Gość gość
Dodam jeszcze, że to nie żadna reklama. Po prostu na ostatnim kongresie rozmawiałam właśnie o raku piersi z kilkoma lekarzami i podali mi nazwisko tej pani mówiąc, że ma świetne efekty. Monika

Strasznie się boję, że może z tego wyjść coś groźnego, mam dopiero 19 lat ;/ Moja siostra miała już operację na pierś ( włókniak), miała na jajnik gdzie częśc jajnika musiała zostać usunięta razem z torbielem. Czyli jestem bardziej narażona na takie rzeczy:(

Gość gość
Po pierwsze oczyść organizm dietą warzywno-owocową wg dr med. Ewy Dąbrowskiej http://www.ewadabrowska.pl/ - po drugie bądź później jakiś czas 1-2 miesiące na diecie bezglutenowej, bezmlecznej i bezmięsnej - to powinno pomóc - życzę Ci powrotu do zdrowia