Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc81

szczepienie przeciw grypie

Polecane posty

Gość gosc81

witam, mam 2 i pol latka i juz sama nie wiem czy dobrze zrobilam, synek praktycznie nie choruje od urodzenia. dzis zaszczepilam go przeciw grypie, szczepienie podane bylo w formie sprayu do nosa. czy ktoras z mam szczepila tak swoje dziecko?czy byly jakies skutki uboczne? i czy jezeli wystapi goraczka, to po jakim czasie od szczepienia? od szczepienia minely 3 godziny a synek wyglada i zachowuje sie normalnie.

Gość gość
głupota niektórych jest powalajaca...tyle mogę ci powiedzieć.nie dałąs szansy rozwijać się układowi odp***ościowemu..

Gość gość
mozliwe, ale zawsze myslalam ze skoro tak czesto przebywal z osobami przeziebionymi i nic nie lapal badz lekki katar, to jego odp***osc jest ok. a dwa lekarka czesto wspominala ze lepiej zaczszepic tymbardziej ze zaczal chodzic do zlobka niedawno. ale nie o tym mowa. czy ktos stosowal tego typu szczepienie ?

Gość gość
no tak słuchaj lekarki to zasczepisz wszystkim co maja,bo przecież tyleee chorob.

Gość gosc81
nie o tym mowa, chodzilo o zwiekszony kontakt z ludzmi. bo nie szczepilam go wszystkimi mozliwymi szczepionkami wczesniej, mimo iz sa za darmo. czy ktos potrafi odpowiedziec na temat ?

Gość violkaxfasolka
Ja na grype wogóle nie szczepiłam bo moja córka rzadko chorowała wiec nie było sensu ,chodzi do przedszkola ,grype miala tylko raz. Tak samo moze sie ospą zarazic,meningokokami,pneumokokami ,rotawirusem itd musialabym ja na wszystko szczepic...

Gość violkaxfasolka
moja kolezanka szczepila syna ale nie do nosa tylko zwykła,nie mial po niej zadnych skutków ubocznych. Mój mąż w zeszlym roku sie zaszczepil i zaraz na drugi dzien zachorowa na grype:D

Gość gość
dziekuje za odpowiedzi. poki comaly spi goraczki brak, mam nadzieje ze mu nie zaszkodzi to szczepienie