Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do lasek co wy nosicie w torebkach

Polecane posty

Gość gość

i czy wszystko co tam jest, jest wam na prawdę potrzebne ?

Gość zielona herbatka to ja
nóż od jakiegoś czasu i gaz w kieszeni

portfel dokumenty telefon słuchawki klucze notatnik etui z długopisami chusteczki pomadkę błyszczyk lusterko coś do spięcia włosów bilety nospę, ibuprofen i coś na gardło, podpaska i wkładka higieniczna (na wszelki wypadek) tic tac butelka z wodą

Gość gość
niezalezna - moze zaczelabys tez nosic slownik ortograficzny i w wolnej chwili go przegladala?

Gość ja noszę dokumenty
swoje i od auta, klucze od domu, pracy i samochodu, portfel, lusterko, pomadkę, spinki do włosów albo gumkę, szczotkę do włosów, 2-3 tampony na wszelki wypadek, chusteczki higieniczne, długopis + mały notes, mini perfumy, latarkę :D - wiem, dziwne, ale bez latarki się nie ruszam z domu, ładowarkę do telefonu, obcinacz do paznokci i pęsetę, krem do rąk, zwiniętą torbę szmaciankę na bieżące zakupy, zapasowe rajstopy, coś małego słodkiego, ewentualnie jeszcze jakieś inne d**erele, o których teraz nie pamiętam. z grubsza byłoby wszystko.

Gość ja noszę dokumenty
no oczywiście i telefon. tak się do niego przyzwyczaiłam, że nie zauważam :P w słoneczne dni jeszcze okulary przeciwsłoneczne.

Gość gość
Moja torebka: portfel komórka klucze chusteczki higieniczne błyszczyk grzebień lusterko To chyba nie tak dużo? :-)

no ja też w zależności od pogody okulary słoneczne, które mają niestety wielgachne etui:O a jesienią czapkę - w torbie, nie na głupim łbie, bo przecież ciepło:O a potem problemy z zatokami:(

Gość mraauuu
portfel, telefon, lusterko, grzebien, jakis blyszczyk, chusteczki, sluchawki :)

Gość gość
Wszystkie Kafeterianki noszą notes i długopis. Ciekawe po co? Pewnie liczą, że je poderwie jakiś facet i jak nie będzie miał na czym zapisać ich numeru, to mu dadzą kartkę i długopis :D

Gość stukniętaaaa
a ja noszę: standardowo jak reszta - portfel, coś do czesania, klucze, wizytownik, kilka długopisów i notes (mi to akurat potrzebne do pracy :P ) i dodatkowo: drogową mapę Polski - nie pytajcie dlaczego, sama nie wiem kiedys ja włożyłam i już rok noszę :D i tony śmieci typu ulotki, paragony itd.