Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malaklodzko76

pomocy

Polecane posty

kochalam sie z chlopakiem 13.10.13 skaczyl we mnie w srodku.okres milam 25,09,13 do 30.09.13.a teraz nastepny mialam 25.10.13 i trwal tylko 4 dni.mormalnie zawsze 6 dni. zawsze przed okresem pobolewaly mnie piersi byl sluz pobolewal mnie brzuch a teraz tak jakby nic nie czulam tych obiawow a okres dostalam .robilam testy plytkowe i na jednym wyszlo 1 kreska a na 2 jedna mocniejsza a druga slabsza.dzis jeszcze robilam beta hcg i wynik wyszedl 0.131 czy mozliwe ze moge byc w ciazy dodam ze pare dni temu mdlilo mnie odrzucalo mnie na samo mieso .podchodzily mi odruchy wymiotne.a do tego choruje na tarczyce.czy moge sie spodziewac ze jestem mi o wszystko w ciazy? czy powtorzyc beta hcg czy moze zrobic usg?poradzie dziewczyny

Gość gość
Nie jesteś w ciąży.

Gość gość
dzieki wielkie za odpowiedz :)

Gość gość
jesli okres mialam 25.09.13 do 30.09.13 a nastepny 25.10.13 do 28.10.13 to jak obliczyc dni plodne a kiedy nieplodne a do tego dodam ze kochalam sie z chlopakiem 13 .10 .13 na calosc no i wyszlo ze niejestem w ciazy.

Gość gość
Owulacja występuje 12-16 dni przed miesiączką. Dni płodne są 5 dni przed owulacją i 1 dzień po owulacji.