Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Moorland

Halloween

Polecane posty

Już jutro, kto świętuje? Jeżeli idziecie na imprezę to za co się przebieracie? Macie dynie? :)

Gość gość
Ja bym poszła ale u mnie nikt tego nie obchodzi, pukają sie w glowe i powtarzają ze to nie nasza tradycja :( w 2005r obchodziłam halloween w kanadzie, przebrałam sie za czerwonego kapturka, miałam białe getry, czarne pantofelki, czerwoną miniowke, i czerwona peleryne z kapturem, kolezanka zrobila mi makijaz, wygladlam jakbym byla pobita i okaleczona :D Zbieralismy cukierki i inne fajne rzeczy :D Potem byla impreza

Na zwłoki Moorland. Gotycki makijaż - blada twarz, sine oczy czerwone farbki - na szyi dość przekonywująco malujesz ślady po poderżnięciu gardła nożem i spływającą z gardła w dół krew. Krótka koszulka kiedy idziesz na przyjęcie = dodatkowe sznyty malowane farbkami po podcięciu nadgarstków.

Gość gość
lepiej kupic maske np ze zdeformowaną twarzą, ofiarą czarnobyla

Gość gość
ja bym chętnie się przebrała i poszła na imprezę w klimacie, ale nie mam z kim :(

Przecież to nie nasze święto. Co prawda święto pogańskie, ale Anglików itp. Słowianie mieli swoje święta, między innymi dziady.

Moorland-Twój grubasek pewnie nawet przebierać się nie musi...

już nie taki grubasek :) ładnie chudnie, dumna z niego jestem :D ale chyba przebiorę go za potwora Frankensteina, gabaryty się zgadzają

Gość gość
Idę na imprezę. Przebieram się za gnijącą panną młodą :) Niezbyt oryginalnie ale trudno, mam za mało czasu na skombinowanie stroju :p

też nudne :P Albo przebiorę faceta za pirata, a siebie za papugę i będę mu siedzieć na ramieniu :P

Gość gość
Moorland pirat+papuga zgapione z HIMYM? :D

Moorland-zawsze mam dobry humor, tylko ty mnie za bardzo poważnie bierzesz, widać że dziś seks u ciebie był...:P

Gość gość
31 pazdziernika to święto lucyfera i jego popleczników demonów którzy nienawidzą ludzi i wprowadzają ze jest głód choroby wojny nienawiść Była satanistka Deborah Lipsky twierdzi, że Halloween to ważne święto dla czcicieli szatana. Jest to bowiem drwina z uroczystości Wszystkich Świętych. Dodaje także, że nawet niewinny strój naszych dzieci przebierających się za aniołki chodzące od domu do domu i zbierające słodycze, w gruncie rzeczy naraża je na poważne demoniczne działani