Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spragniona podpowiedzi

CYCKI

Polecane posty

Ja jestem pewna, że mnie kochał. Pisał mi przez trzy miesiące, że mnie kocha, że szukał mnie, że czekał na mnie, że jestem najcudowniejszą dziewczyną, tylko jego. Po naszym ostatnim spotkaniu czułam jakby się ze mną żegnał. Był nadzwyczaj czuły. Ciągle całował i robił z siebie błazna na każdym kroku, tak jakby nie wiedział co począć. Uczucia szarpały nim. Po trzech dniach się odezwał. Powiedział, że nie jest gotowy na związek,że nie zasługuje na mnie, że nie potrafi się zmusić do kochania,że jest chyba nienormalny, że został w nim jakiś uraz z wcześniejszych związków, że on nie chciał mnie skrzywdzić. Napisał, że ma nadzieję, że się pozbiera i że kiedyś się do niego odezwę. Nie potrafię go zrozumieć i nie wiem co mam z tym zrobić. Uważam, że chyba w ostatnim czasie byłam zbyt nalegająca i to w nim zagłuszyło miłość. Ta ostatnia nasza rozmowa na czacie wyglądała jak ostateczne pożegnanie. Mimo wszystko wiem, że nadal mnie kocha ... chciałabym móc się z tym pogodzić... Bo dotarło do mnie, że jestem bierna i nie potrafię walczyć. A nawet jeśli miałabym zawalczyć to nie wiem jak, żeby go jeszcze bardziej nie oddalić. Proszę pomóżcie mi się pozbierać, albo podpowiedzcie jeżeli byliście w podobnej sytuacji i udało się wam naprawić błąd. Bardzo go kocham i marzę o drugiej szansie, ale ... jestem bezsilna. Przepraszam, że w sumie nic nie napisałam o cyckach. Ale to będzie nagroda, jeżeli przeczytam tutaj coś naprawdę mądrego :*

Gość gość
Milosc to dziwne uczucie ktorego nie da sie zaszczepic drugiej osobie i ktore nie podlega woli. Jezeli nie chce z toba byc tzn ze nie kocha . Lepsza taka szczerosc na poczatku niz wchodzenie w zwiazek z dziwnego poczucia obowiazku i duszenie sie.

Więc jak mam sobie poradzić z odrzuceniem :( Nie mogę zapomnieć...

Gość gość
Takie zycie . Mnie odrzucila 14 lat temu po trzech latach bycia razem. Powiedziala ze nigdy mnie nie kochala. Zdazylem sie od tamtego czasu ozenic wyjechac z kraju ale nie zapomniec. I czasem nawet jeszcze boli.

To jego zacytowane ostatnie słowa: słuchaj muszę Ci to powiedzieć, po naszym spotkaniu zrozumiałem że to nie jest jeszcze czas by się wiązać..przepraszam od razu ze piszę a nie jak przystało powiedzieć Ci w twarz ale nie mam okazji jak się z Toba skontaktować.Wiem wychodzę na drania ale nie chcę Cię oszukiwać. ...Mam nadzieję że kiedyś spróbujesz mi wybaczyć... Bardzo długo rozmyślałem o nas dlatego się nie odzywalem...przepraszam. Ty nic nie zawinilas wręcz to że.mną.jest coś nie tak. Doszedłem do wniosku ze to nie jest to... Przepraszam naprawdę jesteś świetna dziewczyną ale ja....to moja wina. Zaslugujesz na kogoś lepszego niż ja. jestem chyba nienormalny Tak świetną dziewczynę opuszczać ale z drugiej strony nie można.zmusić kogoś do kochania takiego naprawdę wciąż zastanawiam się czy jeszcze kogoś pokochać... Może to jakiś uraz z przeszłości... po cichu liczę że będziemy mieć jakikolwiek kontakt... przepraszam i sam jestem załamany Ja może kiedyś się pozbieram...z tego wszystkiego. Nigdy nie miałem zamiaru Ciebie skrzywdzić... ------------------------------------------ A jego słowa z przedostatniej rozmowy: Jeszcze wpadłem na sekundę by Ci powiedzieć że szalenie się cieszę iż wyszukalas mnie i pokochalaś - mogę powiedzieć że z tego powodu jestem szczęśliwy <3 Kocham Cię jak się cieszę że Cię mam Ty jesteś mym bóstwem to kochanie jak planujemy nasz ślub? masz cudny charakter jesteś mym ideałem już czuję że zostaniesz moją żoną... <3 jesteś tą jedyną I za to Cię kocham powiem więcej chcesz?już mnie się tak łatwo nie pozbędziesz KOCHAM CIĘ NAJDROŻSZA JESTEŚ MOIM CAŁYM ŚWIATEM To są wycinki z rozmowy, jego słowa. Nie wydaje się wam dziwna ta przemiana?. Dlatego mam takie uczucie, że on nadal mnie kocha, tylko czymś się załamał ... i napisał potem takie rzeczy, żeby być sam... Chcę mu pozwolić pobyć samemu, ale i tak jestem bezsilna. Boję się, że to bardzo silne załamanie, brak akceptacji siebie i już nigdy do mnie nie wróci.

Gość gość
Proponuje cztery oczy i szczerosc. Nawet najbolesniejsza.

najgorsze jest to, że w cztery oczy jest nie możliwe, bo on mieszka niedaleko Gdańska, a ja tymczasowo w Łodzi, bo studiuje. Wracam dopiero 15 listopada, ale myślałam o tym, żeby zrobić właśnie taką przerwę i odezwać się przed wyjazdem i zaproponować koleżeńskie spotkanie. Co o tym myślicie?

Gość gość
Jak najbardziej. Przemysl sobie wszystko i pogadajcie . Jestescie dorosli.

dziękuję i proszę :D :D (Zeby otworzyć link, trzeba usunąć znak zapytania, bo spamowało ) 1. h?tt?p://i.wp.pl/a/f/jpeg/28487/piersi440.jp?e?g 2. ht?tp://o?cdn.eu/images/pulscms/ZmQ7MDQsMCwyMywzZTgsMjMyOzA2LDMyMCwxYzI_/ee2175af8213e5166dae277f171ba6c3.j?p?g 3. htt?p://ww?w.fakt.pl/m/Repozytorium.Obiekt.aspx/-690/-550/faktonline/634891826400459778.j?p?g Trzymajcie za nas kciuki jeżeli możecie <3