Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GoodGUY

Kobiety obecnych czasów są nienormalne

Polecane posty

Gość GoodGUY

Zauważyłem że większość moich kolegów którzy nie są w długich związkach zaczętych w młodym wieku 22-24 jest sama, to są normalni faceci, pracujący, własne samochody itd. Jak nawet sobie kogoś znajdą to trwa to krótko jeden to chyba z 2-3 lata kobiety nie miał, wysportowany, samochód, własne mieszkanie, wysoki, drugi z 1,5 roku, inny znowu ma zainteresowanie ale starszych od niego kobiet takich pod 40 a on ma 28, kolejny co chwile inna go porzuca/zdradza/zostawia 3 miesiące do roku maks miał kobietę i oni nie zadają się z "modelkami" tylko same przeciętne czy nawet brzydkie kobiety. Wyglądają oni przeciętnie. Ja mam 30 lat i to samo, a może nawet gorzej bo jestem mniej atrakcyjny od kolegów, no ale kogoś obecnie mam może nie jest to piękność ale mnie kocha i ja ją również. Do czego zmierzam bo oprócz nich znam jednego Roma, tylko że ona taki bardziej spolszczony jest tzn. zadaje i trzyma się z Polakami, chodzi do polskich klubów na polskie imprezy zna masę ludzi itd. Do niego panny się kleją porzuca jedną za drugą i to panny o urodzie modelki, dosłownie jest w stanie na ulicy kogoś poznać, na seks kogoś znaleźć to dla niego 5 minut, kobiety za nim szaleją i chcą się z nim wiązać BO JEST PRZYSTOJNY. Przecież większość się domyśla że to chwilowe bo taki ktoś stały w uczuciach nie jest ale wolą jego niż np. mnie czy moich kolegów mimo iż on nie ma pracy, pieniędzy... KOBIETY czy dla urody faceta jesteście mu w stanie wszystko wybaczyć i się tak poświęcać? Normalni faceci to dla was dno? Wolicie takich co roznoszą choroby i mieli pół miasta?

Gość gość
Trafnie to zaobserwowałeś. Współczesnym kobietom pomieszało się w głowach, same nie wiedzą czego chcą. Nie odpowiada im życie, które kiedyś było uznawane za normalne, one chcą żyć inaczej niż ich matki i babki. Ale nie mają jeszcze sposobu jak to zycie miałoby wyglądać i tak miotają się z jedenej skrajności w drugą.

Gość wloczykijka
nie wiem z jakimi kobietami sie zadajesz, ale ja z moimi przyjaciolkami w zyciu bysmy Roma nie tknely, zwlaszcza dla samej urody. moze nie jestesmy modelkami, ale na pewno bardzo ladne i fajne z nas laski :) i pociesze cie, 99% moich kolezanek ( 24-27lat) jest bez chlopa, a niczego zadnej nie brakuje. nie wiem dlaczego tak jest.

Gość witaj w real
Mysl na opak to zrozumiesz kobiete

Gość GoodGUY
wloczykijka - takich co mu się opierają to jest może 5%... jak nie mniej, z ulicy kogoś poderwać i wytargać na np. dyskotekę to tylko on umie, i nie myśl że są to jakieś puste gówniary bez pracy, nie raz będąc z nim rozmawiałem z tymi kobietami często to nauczycielki, bogate panny mające fajną pracę itd. zawodowe modelki...

Gość GoodGUY
i pociesze cie, 99% moich kolezanek ( 24-27lat) jest bez chlopa - to tylko udowadnia że same nie wiedzą czego chcą, księcia z bajki na białym koniu, bo pewnie większość polaków im się nie podoba (nie chodzi tylko o urodę)...

Gość womaxxx
nie wiem czy ejsteś aż tak głupi czy to prowokacja???? SAmi się ślinicie jak się pojawi atrakcyjna laska, nawet jak jakiś jest ze swoja szara myszą to też już zaczyna fantazjować, może nawet posuwając swoją myszkę wyobraża sobie tamtą i wtedy szybciej dochodzi,. Odwróc sytuacje i wyobraź sobie piękna dziewczynę w klubie. Dla niej też żaden problem wyrwać każdego faceta, jeszcze facet będzie mega szczęśliwy i nie będzie się zastanawiał czy to na dzień czy na wieczność. :O

Gość GoodGUY
womaxxx - głupi bo napisałem prawdę że jesteście puste? nic poza pożądaniem się dla was nie liczy!!! Zostawiacie/zdradzacie normalnych kolesi w imię chwilowych "motylków", piękna kobieta nie będzie nikogo podrywać... ale najlepsze są te szare myszki które marzą o księciu a same urodą nie grzeszą, pogadaj sobie ze starszym pokoleniem kiedyś to inaczej wyglądało, a teraz same rozwody, zdrady, masakra i to najczęściej kobiety wywijają, naoglądają się pustych seriali i mają pranie mózgu potem oczekują nie wiadomo czego, kiedyś większość normalnych facetów miała swoje kobiety, widzę to po mojej rodzinie, samotnych osób brak..., a teraz bardzo duża część jest samotna z czego to wynika? tylko z waszego pustego podejścia do życia! Niestety przykre to ale kobiety zrównały się z poziomem zwierząt... gdzie wartości takie jak szacunek, rodzina są daleko w tyle za dobrą zabawą, seksem bez zobowiązań i alkoholem, sam rok temu zadawałem się z wysoko postawioną urzędniczką, od kasy jej się w głowie poprzewracało nie wiem którym jej facetem byłem ale spokojnie przekroczyła 20, co pół roku nowy a czasami i mniej i ona ma 30 lat, nie myśli o ustatkowaniu się, założeniu rodziny, seks bez zobowiązań to jest jej życie, dla niej uczucia nie istnieją...

Gość womaxxx
wiesz co? ja mam te same odczucia wobec mężczyzn. Nic poza pociągiem seksualnym się nie liczy. A żyję trochę dłużej na świecie niż Ty i mam ten zmysł obserwacji. Oczywiście daleka jestem od wszelkiego generalizowania.

Gość GoodGUY
womaxxx - widocznie zdajesz się z takimi palantami jak mój kolega Rom o którym pisałem i koło się zamyka :)

Gość gość
autorze masz klasyczne objawy nacisku spermy na mózg, zalecana masturbacja.

Gość gość
a ty goodguy i twoi ziomkowie pewnie zadajecie się z samymi k***iszczami i koło się zamyka :)

Gość GoodGUY
"gość autorze masz klasyczne objawy nacisku spermy na mózg, zalecana masturbacja." Tak się składa że seks mam codziennie bo mam kochającą kobietę... po prostu szlag mnie trafia jak kolejny NORMALNY kumpel mi mówi że kobieta go zostawiła/zdradziła/okradła... już mi się nawet nie chce słuchać tych historii...

w tym wieku szczesliwe zwiazki maja w wiekszosci ci ktorzy jak zauwazyles poznali sie wczesniej i wsrod swoich znajomych tez to zauwazam. Ci co mieli dziewczyne powiedzmy w wieku 20-22 lat to pozniej sie pobierali,sam slub mialem majac 24 lata i caly czas jest super. Ale kiedys bylismy inni,inny poglad na swiat byl,mniej tv i kompow,wiecej spotkan i przyjazni. Seks z byle kim nie satysfskcjonowal fajnie bylo powalczyc o laske, chodzic za raczki i patrzec w oczka. Dzis w necie masz ru cha nie po godzinie gadki szmatki i w takiej rzeczywistosci wychowala sie dzisiejsza mlodziez. Ja stary nie jestem 30- tki nie mam nawet ale jak patrze na mlodszych to czasem mi przykro.

Gość gość
coś chyba fantazjujesz, jakbyś miał codzienny seks, nie byłbys taki upierdliwy

Gość gość
Good Guy - masz dobre oko do obiektywnych obserwacji kobiet, a to ważne, bo same prawdy nigdy nie powiedzą w tym "miłosnym zakresie". Patrz na ich czyny, nie słowa, a poznasz je lepiej niż nie jeden ich przydupas. Babki są naturalnie ciągle w stanie poszukiwania odpowiednio zasobnego, ustawionego w stadzie, atrakcyjnego, wysokiego faceta, który jest dobrym materiałem genetycznym dla przyszłego potomstwa. Niektóre robią to w sposób cywilizowany, małzeństwa etc, ale to nadal to samo. Ich instynkty są silniejsze niżświadomosć, to jest cała tajemnica kobiecości. Poszukaj publiakcj o psychologii ewolucyjnej, biologiczne mechanizmy zachowań itd. To wszystko jest od dawna racjonalnie wyjaśnione. Dobro czy zło jest obojętne w tym zakresie dla kobiet, liczą się oznaki dobrego nasienia. Wiesz jacy są ludzie, inni społecznie czy zawodowo ,a inni w domku, działają jak zwierzaki, a udają aniołki oderwane od praw natury, no i ogólnie jest przesympatycznie.

Gość gość
Goog guy - Patrz uważnie na te prymitywne komentarze tyczące się twojej seksualności, to na bank kobiety albo zezwierzęceni rycerze tego gatunku. Sami wystawiają o sobie świadectwo: np. nie lecimy na pieniążki - ty biedny prostaku. I wszystko wiadomo hehe

Gość żelek in orange
sami sobie takie baby wybieracie :classic_cool: więc miejcie żal wyłącznie do samych siebie.

Gość gość
co za nudy, można usnąć jak na kazaniu abp Michalika

Gość womannnnn
tak, to nie ja się zadaje z takimi , tylko Ty zadajesz się z niewłaściwym towarzystwem. Nie ejsteś w stanie ogarnąć kilku tekstów i sam sobie zaprzeczasz. Nawet nie wiesz w którym momencie. :( I jak tu wymagać od człowieka żeby CAŁĄ książkę przeczytał. :O

Gość onjeden
wasze matki kopulowały z waszymi ojcami tylko dlatego, że są k*****i i bezmyslnymi zwierzętami podązającymi za instynktami? gratuluję rodzinki. U mnie w rodzinie są normalne kobiety a i ja na swojej drodze spotykam porządne kobiety. Moi znajomi też (z paroma wyjątkami ale ci kolesie są p******i trochę).

Gość gość
onjeden - kompletne niezrozumienie mojego posta i przekręcenei kota ogonem. Chodzi o to, że jest to podstawą wszelkich bliższych relacji z kobietami i należy korzystac z tego w sposób cywilizowany, ale do tego trzeba nieco uczciwości i inteligencji. Zgadzam się, że nasze matki i babki mają ich więcej, choć są różne przypadki. A bio-mechanizmów przyrody w jakiej się znajdujemy niczym nie podważysz.

Gość gość
PS jeszcze, to kobieta daje dostęp do swojego ciała , bez jej zgody to jest juz g***t, czyli to one wybierają.

Gość GoodGUY
Najtrafniejszy opis kobiety: mówi jedno, myśli drugie, robi trzecie i jest całkowicie zdominowana i zawładnięta pożądaniem(instynktem)... po trupach do celu, wiecie dlaczego napisałem ten post, bo mój NORMALNY kumpel jeździł do kobiety kilka miesięcy, ona żadne cudo, szczupła, małe piersi z twarzy kiepsko, rysy faceta... dla mnie nic w niej pięknego no ale jego wybór, ta kobieta mamiła go parę miesięcy szukając na boku innego i jak zadziałało słynne pożądanie zostawiła kumpla bez skrupułów... wciskając mu jakiś kit... szkoda że zobaczyłem ją na mieście z innym jeszcze tekst do mnie żebym koledze nic nie mówił buhahahaha

Gość jeszcze nnn
kurczak, na imprezach w klubach szukają normalnych lasek do ' związku" , a potem żaaal d...sciska,że kobiety tylko przystojnego ruch... chcą....:D:D a na normalną dziewczynę to nie spojrzy, bo nie wytapetowana, nie w miniówce, nie pozwala browara na rogu pić z kumplami........no i ma odrobinke ciekawsze zajęcia, niz puszczanie się po klubach....

Gość niewielu normalnych wśród nas
Ludzie ogólnie są teraz nienormalni. Ja akurat mam partnera, i uważam, że to duże szczęście. Mamy jednego znajomego, facet 30 lat, mimo że nie zarabia dużo, to utrzymuje się sam, ma kawalerkę, pomaga mamie (nie mylić z maminsynkiem :)), ma poukładane w głowie, jeśli chodzi o wiedzę, to ma nawet większą od mojego faceta (ale też różnica wieku jest spora). W każdym razie uważam, że jako tzw. partia jest niezły, nie rozumiem, dlaczego nie ma dziewczyny. Większość lasek to pustaki, niestety, codziennie widzę takie w pracy i na ulicy, ale normalne też chyba jakieś są? Faceci niestety nie lepsi, większość młodych spedalona i zniewieściała, aż mi się rzygać chce na widok takich. Wiadomo, że nie mają to być jacyś "macho", no ale k****, grzyweczki, rureczki, bluzki z dekoltami większymi niż ja, którzy kręcą d****i na lewo i prawo? No k*****, co się dzieje z tym światem...?

Gość GoodGUY
niewielu normalnych wśród nas - no właśnie o tym piszę sama widzisz, gość w porządku a nie ma nikogo, ja mam pełno takich kolegów... ciężko poznać kogoś normalnego :( im człowiek starszy tym jest trudniej.

Gość znowu egoiste 31
zaklada poyebane topiki :O

Gość GoodGUY
Nie jestem żaden egoiste 31

nikt nikogo zmusić do bycia z drugą osobą nie może, a ci przystojni i tak beda starzy i brzydcy jak my wszyscy, wiec skończ płakać dziecko i zajmij się sobą