Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem idiotką

Polecane posty

Gość gość

Mam przesrane chodzi o to że tydzirń temu byłam z chłopakiem i sie przespaliśmy bez zabezpieczenia i wgl po trzech dniach poszłam z jego kuzynem na piwo i tak mnie upił że nawet nie pamiętam czy do czegoś doszło.... Wiem że sie do mnie dobierał . Jak matka sie o tym dowiedziała to od razu policja zaczeła mnie ścigać i mojego chłopaka też. Straszą mnie teraz że pewnie jestem w ciąży mam 16 lat i wiem że dla wielu osób nawet na tym forum wyszłam na dziwke ale mimo to prosze o rade i z góry dzięki za jakieś normalne pdpowiedzi.

Gość gość
O to co mam zrobić jeśli będe w tej ciąży

Gość gość
ale czego ty od nas chcesz?? mamy ci aborcje zrobić?? a może upić i przer****ć ??:) skąd wiesz ze potem nie zrobiło tego kilku chłopaków?? d****a nie jestes bo kazy za to nie wziełaś ale szmatą jestes ... t

Gość gość
A za co cie policja sciga?Za to ze sie puszczasz?To ja nie wiedzialam ze policja sciga za puszczanie sie mlodocianych pijaczek.

Gość gość
no k*****a co mam zrobić jak jestem w ciąży?? na przyrode sie nie chodziło ?? a może poszłaś do liceum i tak fajnie sie zrobiło ?? Sor na wdż opowiada jaki to seks fajny wszystkie koleżanki już mają to za sobą to musze i ja ?!

Gość gość
Alkochol szkodzi zdrowiu a seks bez zabezpieczenia do niechcianej ciazy.Poradze ci tylko tyle zebys sobie wnioski z tego wyciagnela na przyszlosc.Zrob test ciazowy zamiast sie teraz zastanawiac czy jestes w ciazy czy nie.

Gość gość
Na test za wcześnie musi poczekać