Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nietrzymanie moczu

Polecane posty

Gość gość

Czy mięśniaki macicy mogą spowodować nietrzymanie moczu?

Gość miedzynamikobietami
Możesz zapytać o to prof. T. Paszkowskiego na stronie www.miesniakimacicy.pl To bardzo dobry ekspert w tej dziedzinie.

Gość Kasia

Ja bardzo długo borykałam sie z tym , iż nie moge utrzymac moczu. Dowiedziałam się , że jest to wysiłkowe nietrzymanie moczu i można to wyleczyć. Zrobiłam zabieg w Klinice Gallena w Bielsko Białej i bardzo byłam zadowolona , że wybrałam tą klinikę. Bardzo dbają o pacjenta. Po zabiegu czuję się bardzo dobrze i już nie musze się martwić , że nie utrzymam moczu. Zabieg został mi wykonany perfekcyjnie.

Gość Kasandra

Udaj się do specjalistów, niech Cię przebadają i stwierdzą dokładnie co Ci jest. Jeśli mogę Ci polecić odpowiedni gabinet to jest to Moja Estetyka w Rzeszowie. Bardzo miłe panie które tam pracują, odpowiednio się tobą zajmą. Nie ma żadnych obaw czy coś pójdzie nie tak. Wszystko jest na najwyższym poziomie. 

Gość Monika

Ja na taki problem zrobiłam zabieg , bo to jednak nigdy nie wiadomo kiedy sie popusci mocz i jest to krepujace. Moge polecić dobrego lekarza u którego sama byłam na zabiegu dr Smoleńskiego z kliniki Bona Dea w Krakowie