Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morf3u

To sie nazywa miec tupet

Polecane posty

Gość morf3u

Postanowilem pozegnac sie z pewna firma i gdy kolezanka z pracy dowiedziala sie o tym przy innych wspolpracownikach wypalila do mnie z tekstem: z kim bedzie teraz wspolpracowala, nawijala w godzinach pracy i po, kto ja bedzie odprowadzal i do kogo sie bedzie przytulac. A ona nie jest stanu wolnego. W jej kierunku poszla ode mnie cieta riposta, ze znajdzie sobie kogos, ew. jej maz mnie zastapi. Po pracy wyslala mi dlugiego maila, ze bedzie jej podobno mnie brakowac, bedzie za mna tesknic, bo nie dosc ze jestem kompetentnym pracownikiem o ogromnej wiedzy, to jeszcze super kumplem. Ponadto te jej telefony po jej godzinach pracy, smsy do mnie - z zapytaniem co u mnie, jak sobie radze, niemal codziennie. Gdybym jej nie znal, moze i bym sie dal nabrac, ale... ona jest kobieta dwulicowa, tzw. farbowanym lisem, nie raz dostala ode mnie op...ol za nieprofesjonalne zachowanie w pracy i olewanie swoich obowiazkow sluzbowych. Pozniej mnie przepraszala, chciala to zaraz wyjasniac przy kawie, czy piwku, po czym... znow robila swoje. A teraz... po co te puste slowa? Dla zabawy, zagluszenia wyrzutow sumienia? Co o tym myslicie?

Gość gosc w peruczce
tupecik zakrywa wysokie czolo :P, :P, :P

Gość gość
to akurat wygląda tak, jakby szukała kochanka