Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwne pomysły męża

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj mąż zaprosił mnie do sklepów (jak to powiedział w listopadzie i grudniu szykuje się nam kilka imprez)pomyślałam coś knuje i się nie myliłam.Weszliśmy do Galerii i najpierw do sklepu z bielizną przymierzyłam kilka kompletów i wybrał tylko mikro stringi jak się ubierałam moją bieliznę i bluzkę schował do plecaka mówiąc że będę mogła szybciej przymierzać w innych sklepikach.Szłam więc do następnego sklepu w dżinsach rurkach i kurtce na gołym ciele,buty wiązane pół kozaczki.Następnym sklepem był obuwniczy gdzie kupiliśmy czółenka na obcasie,przymierzyłam na gołą stopę bo miałam grube skarpety.Moje skarpety i buty też poszły do plecaka(jak stwierdził w galerii jest ciepło)przy kasie okazało się że pani musi coś tam odkodować z tych butów i przez chwile stałam przy kasie jak kretynka na bosaka.Weszliśmy jeszcze do kilku sklepów ,ale zrobił mi numer jak mierzyłam sukienkę mini z dużym dekoltem i poprosił sprzedawczynie by mi doradziła która lepsza z dekoltem z przodu czy na plecach.Sprzedawczyni bardzo się przejęła rolą i stała przy odsłoniętej kotarze przez mojego męża a ten łobuz nie zasłonił jej nawet gdy zmieniałam sukienki na pewno w lustrze widziała że jestem bez bielizny.Na powrót do domu też mi nie oddał ciuchów ale kupił mi obie sukienki.

Gość men 45
była fajna zabawa podoba mi się pomysł tych zakupów

Gość gość
no i sobie wymyśliłaś niezłą bajkę

Gość gość
To ja opisuje intymną przygodę jaka mi się przydarzyła a tutaj takie dziwne komentarze.Wychowywałam się w domu dziecka(moi rodzice zginęli gdy byłam dzieckiem)mąż jest moją pierwszą miłością i jedyną robię dla niego wiele dziwnych rzeczy.Pewnie dlatego że nigdy nie miałam normalnej rodziny.

Gość gość
Twój mąż ma naprawdę kochającą żonę;ja swoją kilka razy namówiłem by wyszła bez stanika.Buty na bose stopy to udaje się częściej nawet kilka razy zimową porą.

Gość gość
Nie przejmuj się wpisami nieletnich buraków,współczuję straty rodziców.Kochasz swojego męża jest pewnie szczęśliwy że ma taką fajną żonę.

Gość gość
Jak dla mnie fajna ta przygoda. Maz mial fantazje i ja zrealizowal :-) pozazdroscic meza. Dba o rozmaicenie,nuda nie wieje. Dla mnie bomba :-)

Gość Kassia565
wszystko o k ,ale jak dla mnie to stanie na bosaka przed kasą... żenada:(

Gość Sexfan
Ja na miejscu twojego męża jeszcze bym walnął numerek gdzieś w przymierzalni :-).:-) :-).

Gość Kassia565
albo gdzieś między regałami sklepowymi ;p

Gość gość
Numerka w sklepie niestety nie było za to w drodze od samochodu do domu gdy miałam torby z zakupami rozpiął mi kurtkę.

Gość gość
ile masz lat

Gość gość
To nie ładnie kobietę pytać o wiek,ale odpowiem 28.

Gość gość
czemu w sklepie z bielizna zakupow nie narobilas;)

Gość gość
np. sisi.pl/bieliznaerotyczna/pasy-do-ponczoch-gee-sexy-intimates--ap924--pas-do-ponczoch--stringi--ponczochy/id/3817/

Gość gość
Kupiliśmy mikro stringi jest okazja by powtórzyć zakupy następnym razem będę przygotowana i będzie jakiś numerek ewentualnie odwdzięczę się mężowi lodzikiem.

Gość gość
jaka kupujesz dla niego bielizne:)?

Gość gość
Fajne zakupy,moja tylko kilka razy zgodziła się wyjść bez stanika.

Gość gość
A ja dzisiaj poszlam na zakupy i kupilam SAMA SOBIE fajna kurtke na zime za 2000 , zenada jak facet musi ci cos kupowac , zarobilabys sobie na te mikro stringi i szmatki sama miernoto