Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to zagniezdzenie

Polecane posty

Gość gość

Witam czy wedlug was temp moglaby wskazywac na implantacje zarodka? 1-6 okres 7-36,24 8-36,20 9-36,14 10-36,23 11-35,91 12-36,16 13-36,16 14-36,07 15-36,02 16-35,98 17-35,94 18-36,09 19-36,29 20-36,28 - płyn wylany 21-36,48 22-36,28 - ostry ból prawego jajnika 23-36,54 Czy spadek i ostry ból 22 dnia oznacza implantacje?

Gość gość
no najlepsze jest to cytuję : 20-36,28 - płyn wylany no uśmiałąm się jak do łez! bo mnie się też płyn dziś wylał he he i to do płukania tkanin wiec nie wiem co to może zwiatowac?ciażę mnogą pewnie dobre dobre;))"))

Gość gość
ooo płyn ci się wylał? a jaki?

Gość gość
Pecherzyk pekl i ginelokog na usg widziala plyn wylany, kurcze wiem ze moze cieko ci bedzie to zrozumiec dlatego napisze tylko ze nie to nie plyn do plukania ( ludzie skad sie biora takie idiotki)

Gość gość
wg mnie to 22 d c to moze byc dopiero owulacja droga autorko bo twoje wczesniejsze temperatury nie wskazują,żeby była wcześniej

Gość gość
Ale w 19 dc byl wzrost o 0,2 a to wystarczy, a skoro ginekolog 20 dc juz stwierdzila ze pecherzyk pekl czyli owulacja byla wczesniej i na to wyglada ze byla 18 dc i 19 dc podskoczyla wlasnie o te 0,2 .. Wiec teraz ten spadek w 22 dniu oznaczalby chyba implantacje, czy sie myle

Gość gość
nie jest mi cięzko to zrozumieć ale przeczytaj sobie spokojnie to,co sama napisałaś i zastanów się nieco a co do implantacji to widać ,że pojęcia o tym nie masz bo 3 dni po "wylanym płynie" to zadnych cudów nie ma na implantacje::to długi proces,trwa ok tygodnia a ty masz zwyczajne bóle i objawy opkołoowulacyjne ,tyle w temacie i podpisuje się pod tym,co napisała ci inna forumowiczka,że ja na podstawie tych pomiarów tez owulacji nie widzę

Gość gość
23 dc to dopiero 5 dzien wyższych temperatur,teoretycznie mozna powiedziec ze owu mogla wystąpic ale skoro 20 dc był widoczny płyn,to owu wg mnie nie mogła byc 18 dc ,bo ten płyn w zatoce douglasa jest widoczny tylko do kilku godz po owulacji,wiec wg mnie jesli owu była,to później wiec to żadna implantacja ,ew masz niski poziom proesteronu,na co moga wskazywac tak niskie wzrosty temperatur po owulacji

Gość gość
Rozumiem to odpowiedz mi na pytanie ile czasu widac na usg taki plyn? Bo przeciez jak pare dni to moglam poprostu pozniej przyjsc na usg a pecherzyk wczesniej pekl czyli wlasnie 18 dc, jak ty masz pojecie to napisz

Gość gość
Gosc z 13:23 aha to dobrze wiedziec, dziekuje :)

Gość gość
poza tym dodam,że jednorazowy spadek i to tak niewielki nic nie znaczy a tzw spadek implantacyjny można rzadko zaobserwować więc nie jest to zandym pewnikiem ,nie nakręcaj się bo nie ma to sensu

Gość gość
Gosc z 13:20 przeciez wystarczy 0,2 wzrostu aby uznac ze owulacja byla, no i ten plyn to dla ciebie nie jest oznaka owulacji?

Gość gość
krótko;) kilka godzin jedynie,ok 12 godz,potem sie wchłania ,

Gość gość
a czy widziałaś na usg pęknięty pęcherzyk??? czy przed owu miałaś monitoring cyklu,gdzie zaobserwować można było tzw pęcherzyk dominujący? jesli nie,to wybacz ale to jednorazowe usg nie miało żandego sensu ani korzyści nie wiadomo,czy owu była

Gość gość
dzięki za liczby! skreślę je sobie w totolotku może wygram:D

Gość gość
Pecherzyka nie bylo widac, kedynie ginekolog powiedziala ze prawdopodobnie owulacja byla z lewego jajnika bo tam bylo wiecej tego plynu i jest on wyraznie nadszarpniety

Gość gość
sama widzisz,ginekolog powiedziałą prawdopodobnie owu była,nic więcej ,pewności nie ma musisz bardziej obserwować cykl,zmiany sluzu,itp

Gość gość
ale czemu pytacie czy widziałam pecherzyk przecież widziałam płyn czyli skąs on musiał wypłynąć prawda?

Gość gość
bo ten płyn może się znajdować tam z innych przyczyn także

Gość gość
a po co się tak mierzy ?? i to tam bo ja nigdy nie mierzyłam