Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomorzanka33

jestem w 7 tc i czuję się super

Polecane posty

Gość pomorzanka33

Żadnych wymiotów ani wstrętu do jedzenia....... Nie piję, jem zdrowo i czuję się lepiej niż wcześniej :-)

Gość gość
i co z tego? też tak miałam. Mamy Ci bić brawo?

Gość gość
ja się czułam super, a od 8tc-13 myślałam, że umre. Nie ciesz się za wcześnie :)

Gość gość
no poczekaj ........

Gość gość
ja jestem w 5 t.c i czuje sie fatalnie.

Gość gość
ja jestem w 20 tygodniu i od poczatku zero wymiotow,czuje sie swietnie. Kazda kobieta inaczej przechodzi wiec po co wypowiedzi typu.."no poczekaj" na co ma niby dziewucha czekac?? Jest szczesliwa,dobrze sie czuje wiec na tą chwile co wiecj potrzeba:) Ja rowniez czuje sie swietnie. Autorko duzo zdrówka dla was:)

Gość ertteeee
przejdzie ci:D ciesz się więc dziewczyno:) ja się dobrze czuję a jestem w 26tc:)

Gość gość
jak sie dobrze czujesz bedzie syn

Gość gość
zazdroszczę :) Jestem w 10 tc, nabawiłam się anemii i czuję sie bardzo słabo, mam mdłości i wstręt do jedzenia tak więc nic tylko się ciesz :) Bo ja nawet nie mogę sobie po sklepach połazić pooglądać rzeczy dla dzieci bo z domu mi sie nie chce ruszać

Gość gość
początek był spoko,ale później już masakra

Gość gość
ja mam masakrę od 8 tc, więc zobaczysz jak będzie, oby nie tak jak u mnie , wymioty wstręt do jedzenia i picia schudłam 5 kg

Gość gość
Ktoś wyżej napisał,ze jak dobrze się czuje to będzie syn. Ja w pierwszej ciąży czułam się zle do 14 tc wymioty itp., a w drugiej było troszkę lepiej chociaż też od samego początku było mi niedobrze,a obecnie jestem w 5 tc. i czuje się świetnie odpukać. Zapomniałam dodać,ze mam 2 synów, a co teraz będzie to nie wiem marze o corce.

Gość gość
też na początku czułam się super, potem przyszły mdłości , drażnily mnie zapachy a na mięso z kurczaka patrzeć nie mogłam, przeszło gdzieś po 15 tc.

Gość gość
kiedy test ciążowy wykazał wam ciążę? miałyście okres?

Gość gość
w 7 tez sie tak czulam ,dopadlo mnie w 9tc

Gość gość
krwawienie tylko przy zagniezdzeniu się zarodka, test bodajże dwa czy trzy dni po terminie okresu pokazał dwie kreski.

Gość gość
okresu nie miałas? jak wyglądało to krwawienie?

Gość pomorzanka33
Myślę, że "nie zobaczę", bo akurat jestem w 2. ciąży i w pierwszej też się czułam świetnie, pracowałam do 38. tygodnia i miałam pełno energii, w połowie pojechałam na wycieczkę i 3 dni non stop na nogach. Pozdrawiam wszystkich, którym ciąża służy!

Gość gość
tez sie super czulam jeszcze 2 tyg temu nawet a teraz 36 tydzien i umieram. mam takie twardnienie brzucha qszystko boli ciagnie wieczor zgaga w nocy skurcze misni nog. koszmar. to moja 3 ciaza w poprzednich czulam sie zle od poczatku wiec w tej i tak dlugo sie trzymalam.

Gość gość
ja czulam sie super cala ciaze :) a do tych co pisza : poczekaj, jeszcze zobaczysz...to sie puknijcie w lby puste:) potem straszycie kolezanki ciezarne glupimi tekstami typu: umrzesz z bolu przy porodzie, nigdy juz nie wypoczniesz, twoje zycie zmieni sie na gorsze

Gość gość
Ja też w 7 tc czułam się super :D. A od 8 tygodnia zaczęła się jazda aż do prawie 5 miesiąca ciąży :o.

Gość gość
też mi sensacja...ja jestem w 30tc i czuję się rewelacyjnie

Gość gość
u mnie rozkręciło się w 8tc - zawroty głowy, mdlenia i wstręt do większości rzeczy - musiałam np. parowar zasłaniać ręcznikiem bo mnie mdliło na sam jego widok..

Gość gość
Też się czułam dobrze ani razu wymiotów, mdłości i tak całą ciąże. Nogi mi nie puchły dosłownie nic.

Gość gość
ale to dopiero 7 tydzien ,wiec jak sie niby masz czuc? Moze myslisz,ze juz w pierwszym tygodniu sa zmiany:) Poczekaj40 tygodni I potem mozesz cokolwiek mowic,sugerowanie sie pierwsza ciaza jest smieszne.Kazda ciaza jest inna :)

Gość gość
A wcale nie musi czuć się źle. Owszem są pewne dolegliwości na które nie ma sie wpływu ale nie ma co generalizować. Dajcie dziewczynie spokój -niech się cieszy że czuje sie ok. A co ma płakać że nie ma objawów czy ze strachem patrzeć w przyszłość bo zaraz ją dopadną wszelkie dolegliwośći? Sama się przekona jak będzie.

Gość Nika28dg
Ciesz sie bo dla mnie kazdy wieczór jest straszna meczarnia mdłości, złe samopoczucie ehhh zazdroszcze :)

Gość gość
Nie ciesz się za szybko, mi w pierwszej ciąży dolegliwości zaczęły się od 8 tc,a w drugiej od 4 tc i trzymały do 14 tc. Ciąża ciąży nie równa! Radzę nie cieszyć się na zapas

Gość gość
a ja w 27 i czuje się fatalnie od początku i jest tylko gorzej