Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sie dzieje z tą pocztą polską

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś z Was tez miał problemy ze strony poczty? Mianowicie chodzi mi o to że czasami robię zakupy przez internet np tusz do rzęs , perfumy wiadomo są to małe paczki (listy)gabarytowo. ostatnio nie moge sie doczekać przesyłki z cieniami do oczu a list polecony był wysyłany juz 2 razy przez sprzedawcę mam na to dowód. Do kogo można się zwrócić z tym problemem? na poczcie nigdy nikt nic nie wie a te paczuszki zostają gdzieś skradzione. Czy ktoś tez miał taki problem czy to tylko ja mam takiego pecha? Dziwi mnie tylko to że nikt nie dochodzi co sie z tymi listami dzieje tylko poczta płaci za swoich pracowników. Oczywiście dobrze ze reklamacje sa pozytywnie rozpatrywane ależ ileż można czekać przez to na przesyłkę MASAKRA!

Gość beliska
Masz pecha :) Mnie ostatnio poczta pozytywnie zaskakuje, kurierzy dzwonią z pytaniem o której mają przynieść paczke

Gość gość
zaznaczam że chodzi głównie o małe gabarytowo listy polecone

Gość gość
List polecony możesz śledzić tak jak przesyłkę kurierską, na dowodzie nadania masz numer

Gość gość
nigdy nie mialam problemow z poczta polska. przesylki zawsze normalnie dostaje. skoro przesylka zostala wyslana listem poleconym to musi byc wiadomo gdzie jest, bo to jest list rejestrowany, w kazdym urzedzie przez ktory przechodzi jest wprowadzana do systemu. skoro masz numer nadania a przesylki nie otrzymasz w ciagu 5 dni roboczych mozesz reklamowac uslugi poczty.

Gość gość
z poczta nie mialam zadnych problemow, za to mam z inpostem :/ z kurierow polecam dhl i ups reszta to tragedia :/

Gość gość
tak wiem ze mogę śledzić przesyłkę ale nic to nie daje. Zawsze jest tylko zarejestrowana ze została wysłana i dalej ślad po niej ginie. Wiem ze zwracaja pieniądze ale to nie o to chodzi przez te problemy nie moge sie doczekac swojego zakupu.