Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coś_mi_jest

Słuchajcie coś sie ze mną dzieje 2 dni temu

Polecane posty

Gość coś_mi_jest
poszłabym, ale bez ubezpieczenia mnie nie przyjmie chyba, a jak przyjmie to wystawi rachunek :(

Gość gość
zwyrodnienie kręgoslupa w w ieku 25 lat?

Gość gość
Zarejestruj się w Urzędzie Pracy, będziesz miała ubezpieczenie.

Gość coś_mi_jest
no będe musiała, ale teraz chyba już za późno bo zanim dostane ubezpieczenie to będzie 2 tygodnie :( masakra mam nadzieje, że nie umre :(

Gość gość
Nie umrzesz :) Dbaj o siebie i może trenuj delikatnie mięśnie grzbietu żeby wzmocnić kręgosłup.

Gość coś_mi_jest
a może to być przez nerwice ?

Gość gość
potrzebujesz masażu od czułego faceta.

Gość coś_mi_jest
nie mam faceta :(

Gość gość
dasz rade, rozruszaj to i daj znac koniecznie jutro

Gość gość
posłuchaj ,jeśli to nie prowo,to naprawdę idz do lekarza,raddziłabym neurologa,takie ciś to nie zwyrodnienie kręgosłupa,tylko coś poważniejszego nie straszę,ale nie bagatelizuj tego,to nie żarty,chyba że masz silną nerwicę i nie leczysz jej ,to też może być przyczyna,ale idz do dobrego lekarza a nie konowała,nie bagatelizuj tego,nie chcę pisać co może być przyczyną bo Cię nie zbadałam ,ale problem widzę.

Gość gość
Myślę, że raczej nie. Ty masz zaburzenia czucia więc masz zaburzone jest przewodnictwo nerwowe pewnie gdzieś pomiędzy Twoją nogą, a rdzeniem kręgowym, który przebiega w kręgosłupie.

Gość coś_mi_jest
ok jak mama wróci to poproszę ja aby mi też pomasowała, mam nadzieję, że będzie dobrze, nawet nie mam żadnej maści ani niczego może da sie jakoś zrobić z czegoś ?

Gość coś_mi_jest
jeszcze nie dawno miałam silną nerwicę z powodu faceta bardzo mnie skrzywdził, ale teraz mi sie dużo poprawiło już nie mam drgawek i normalnie sypiam.

Gość coś_mi_jest
dzieki wszystkim za dobre rady ide sie położyć i pomasować nogę.

Gość gość
idz do lekarza moze to byc lekki udar mozgu,mimo mlodego wieku.

Gość robak1802
Jak mama wruci to gorącej wody do wanny nalej, wygrzej sie dobrze, potem łotnij kielicha z herbata pod kołderke a rano sie pochwal jak nozka sie ma:-)

Gość gość
dziewczyno!!!!! Od momentu zarejestrowania w PUP, od tej daty jesteś zgłoszona do ubezpieczenia!!!! A gdybys wpadła pod samochód, nie ze swojej winy wezwano by pogotowie, za szpital np za 2 tyodnie na OIOMie i 2 np na oddziale ortopedycznym dostałabys rachunek na kilkadziesiąt tysięcy!!! Gdzie ty masz głowę, niby jestes dorosła a świadomość życia zerowa. Pasowało by cos zmienić w takim życiu, co? Lekarz lekarzem, ale ty matce siedzisz na garbie i nie planujesz zmian w życiu? Bo masz drgawki w nocy? Weź doope w troki, bo tak się nie da żyć dziewczyno

Gość coś_mi_jest
nie mamy wanny jesteśmy biedni :(

Gość gość
wanny nie macie, ale internet tak? cos mi nie gra

Gość gość
moja córka nie brała potasu który musi brać. Ot w wakacje u babci zapominała. Doprowadziło to do tego że mięśnie odmówiły posłuszeństwa. Nawet ręki niemogła podnieść

Gość coś_mi_jest
internet jest za darmo mówiłam, że mamy ciężko, u nas nie ma pracy, a tata od nas odszedł rok temu był ciężko chory i sie nim opiekowałam, potem facet, przez którego mam nerwicę bił mnie i wyżywał sie na mnie krzyczał i w ogóle nie chce więcej pisać bo sie wstydze i będziecie sie nabijać :(

Gość gość
to frajer, przemoc wobec kobiet na wsi to dosyc czeste zjawisko. / , pewnie jesteś w porządku, wada to, że mieszkasz na małej wsi z tego co piszesz.

Gość gość
do cholery,nie wierzę ,już taka piasła ale nie o chorobie ,tylko o facecie którego kocha ,a on ma zonę,jeżeli to jesteś ty, no to daruj sobie,zapamiętaj,wróci to do ciebie,albo twoich dzieci,opamiętaj się,wiem kim jesteś,jeżeli to ty to życzę aby coś takiego się przytrafiło twoim bliskim,albo tobie.

Gość gość
Ja naprawdę nie żartuję,a moc wypowiadanych moich słów raczej się sprawdza,robie to w ostateczności,ale już przeginasz.

Gość coś_mi_jest
nie wiem o co chodzi...:(

Gość robak1802
Kotos wyrzej Ci dobrze radzi , idz do posredniaka zarejestroj sie, powiedz ze chcesz do lekarza dostaniesz kartke ze PUP Cie ubezpiecza, i zasuwaj do doktora . Potem do MOPS-u sie udaj opowiedz im swoja historie pomoga Ci. Nimasz innego wyjscia . A jak se robisz jaja to spowarzniej dzieciaku:-)

mam 30 lat..i mam zwyrodnienie kręgosłupa , lordozę i dyskopatię.. tj przepuklinę.. wszystko w odcinku lędźwiowym... jednym z objawów dyskopatii jest właśnie powłóczenie stopami bądź stopą.. ja osobiście gdy pozostaję dłużej w nieodpowiedniej pozycji dostaję ataku.. ucisk na nerw i wtedy tez tracę czucie w nodze bądź przebiegają mi po niej prądy .. niby ją czuję ale to dziwny stan.. nie jest to czucie normalne.. ciężko stanąć pewnie.. a nie miałaś jakichś innych objawów wcześniej.. typu ból pośladków np... zwyrodnienia itp. zdarzają się też w młodym wieku ..moja 20letnia siostrzenica ma w odcinku szyjnym.. wiek to nie reguła..

Gość gość
''cos mi jest'' no najlepiej zapytać ,że nie wiesz o co chodzi i przestań wreszczepisac te dyrdymały,mam wyjawić kim jesteś.???