Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sprawdzic wiernosc chłopaka

Polecane posty

Gość gość

Jestem z chłopakiem 4 lata. Chcialabym sprawdzic czy jest mi wierny. Ostatnio zauwazylam w jego historii,ze przegląda profile jakis lasek... wchodzi na strony p***o... Jakie macie pomysły ? i Czy wgl jest sens tak robic ??

Facet to facet... Choćby nie wiem jak kochał to jak jedzie autem zawsze spojrzy na kręcącą pupę;) nie przejmuj się. Pewnie robi to od zawsze tylko teraz historii nie usunął;D A jak p***osy ogląda to może powinnaś zorganizować miłą nockę

Gość gość
Pewna osoba powiedziala mi kiedys ze wiekszosc osob przed slubem ma oczy przymkniete na wszelkie wady, a otwiera je dopiero po slubie, natomiast powinno sie robic na odwrot, wiec dopoki jest tylko twoim facetem, nie mezem, rob co musisz by sprawdzic czy jest odpowiedni dla ciebie, w tym, czy jest wierny. pytanie tylko jak to zrobic....

Gość gość
Klaudia wiem,bo tacy są faceci, niestety... Ale skoro ogląda profile lasek na mixer.pl itd to boje sie,ze jakbym mu podstawiła jakąs panienke,to boje sie,ze skusilby sie na nią...

No to rzeczywiście nie wygląda to dobrze. Próbowałaś go o to spytać? Czasami takie pytanie prosto z mostu może wszystko wyjaśnić. Zobaczysz czy będzie kręcić i sie zmiesza, czy może uśmiechnie się i wszystko jakoś racjonalnie wyjaśni

Gość gość
Wiesz co ? On ta historie skasowal,ale ja ją odzyskalam... Bo tak idzie... Zaczal kasowac historie od momentu jak kiedys w jego historii zobaczylam,ze wchodzil na jakas stronke i mu to powiedzialam i on sie wkurzull i powiedzial,ze haslo ustawi do komputera byl zly... powiedzial,ze wkurza go taka kontrola... ;/;/ Ale rozumiesz o co mi chodzi? On notorycznie wchdzi do jednej panienki na profil z MIXER.PL boje sie,ze jakby zaczela do niego psiac to on by odpisał... wiesz?

Rozumiem. Tylko nie dowiesz się niczego więcej bez rozmowy z nim. Masz prawo być o coś takiego zazdrosna i jeżeli nie miałby niczego do ukrycia, nie złościłby się i nie gadał o hasłach. Coś jest na rzeczy. Jesteście ze sobą dość długo. Zdarzało się to wcześniej? Coś musiało się stać i popchnęło go do tego, żeby zainteresować się kimś innym. Może się Tobą trochę znudził... Jeżeli rozmowa nie wchodzi w grę zacznij robić coś, co wzbudzi zazdrość w nim. Wyjdź na piwo ze znajomymi, których nie zna i opowiadaj jaki kolega jest zabawny;) KOMBINUJ

Gość gość
Tak juz wczesniej sie tez zdarzylo,ze napisalam do niego na fejsie i flirtowal ze mna ;/ nie wiedzial,ze ja to ja... Ale potem mi sie przyznal do tego... Ja sie oczywiscie nie przyznalam,ze to bylam ja... Obiecal,ze juz nigdy nie bedzie z nikim pisal... i wiem,ze na pewno z nikim nie pisze,ale sam fakt,ze wchodzi na profile i obczaja... Najlepsze jest to,nie zebym sie chwalila,ze ja nie jestem brzydka. Chlopacy ogladaja sie za mna na ulicy. Mam dlugie ciemne wlosy, ciemną karnacje... a on szuka szczescia jescze gdzies indziej...

Gość gość
zgłoś się do programu "zdrady"

Gość gość
A co Ty na to,aby napisac do niego np. e maila "Widze,ze czesto mnie ogladasz na profilu mixer.pl,gdyz wyswietla mi sie twoj adres e-mail" ? Sprawdze czy odpisze, jak uwazasz? to dobry pomysl ?

Gość gość
wchodzenie na historie zeby sprawdzic faceta? ale jestes prymitywna, wcale sie nie dziwie ze facet sie wk***il!!

Prymitywna? Ja wyznaję zasadę ze zaufanie jest dobre a kontrola jeszcze lepsza;) Z tym mailem to niezły pomysł. Sama osobiście dzwonię do mojego faceta z innego numeru jak jest w pracy w trasie i nie może odebrać, żeby sprawdzić czy to prawda:D czasem sytuacja zmusza kobietę do pewnych działań

Gość gość
widac ze nie masz do niego zaufania, masz jakies inne podejrzenia ? flirtuje z dziewczynami w realu? chodzi sam na imprezy? bo jak jest spokojny fact , siedzi w domu a tylko poglada sobie panienki na necie, to nic zlego

Gość gość
Czepiacie się na to, że faceci oglądają się za innymi a prawda jest taka, że gdyby nie to to nie bylibyście w związku. Same stoicie i czekacie kusząc mężczyzn swoim ciałem a później się czepiacie.

Gość gość
Klaudia jak mysle tak smao jak Ty "zaufanie jest dobre a kontrola jeszcze lepsza". E mail juz napisany, teraz tylko czekac az go odbierze :). Mam nadzieje,ze sie nie skusi aby odpisac. Dzieki Klaudia za rozmowe:)