Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soczekk

Wygląd naprawdę się liczy

Polecane posty

Gość soczekk

Jestem tego doskonałym przykładem - jestem miła, pomocna, niekonfliktowa, ale przy tym cholernie nieatrakcyjna fizycznie. I co? Jestem tylko fajną koleżanką. Wygląd (szczególnie kobiety) naprawdę się liczy i ten kto twierdzi inaczej albo kłamie, albo jest atrakcyjny i nie zdaje sobie sprawy z tego jakie ma szczęście. Tylko nie umiem pogodzić się z samotnością :(

Gość aaaaaaaaaabb
ja zawsze twierdziłam, ze się liczy i będę tak twierdzić nadal.

Gość gość
oczywiście ,że sie liczy, Ameryki nie odkryłaś ,ale ciesz się ,że chociaż jesteś lubiana bo udowodnione jest ,że ludzie brzydcy mają gorzej i pod tym względem

Gość zelasko na dusze
dzis liczy sie TYLKO wyglad

Gość gość
z tym, że tylko to się nie zgodzę , choć ma duże znaczenie w zyciu w róznych dziedzinach. Ułatwia zycie, ale to nie znaczy ,że brzydcy ludzie nie mogą do niczego dość lub być lubiani bo znam takich osobiscie

pierwsze na co się zwraca uwagę to wygląd dopiero reszta na dalszym planie. A po drugie mieć atrakcyjną dziewczynę/chłopaka to można się pochwalić znajomym inne dziewczyny/chłopaki zazdroszczą. Tak to już jest...

Gość Rogerroger
może się liczy, ale do pewnego momentu, nie jestem w stanie stwierdzić bez zdjęcia, ale na pewno pewne piękno w Tobie drzemie.

nie zapominajcie że dziewczyna zawsze może się poprawić. Ładne ciuchy kosmetyki fitness i już lepiej wygląda. Dużo gorzej ma facet....

Gość Rogerroger
Każdy może się poprawić, ale bez przesady. Niektóre kobiety boją się pokazaćbez makijażu i wstają rano wcześniej...

Gość soczekk
Czyli mam się nie przejmować i pogodzić z tym że nikogo nie będę miała. Tak myślałam :(

Gość mhmhmmhmhmhmhm
No a jak myślałaś? :(

Gość Rogerroger
ktoś pojawi się w najmniej oczekiwanym momencie. spokojnie

Gość soczekk
Już dawno przestałam w to wierzyć :(

Gość gość
oj tam chyba nie jest tak zle

Gość soczekk
To ja wiem lepiej, bo to ja wiem jak wyglądam

Gość gość
czekam więc na zdjęcie,

Gość soczekk
Nie wrzucę przecież swojego zdjęcia, musisz mi uwierzyć na słowo. Mało to jest brzydkich dziewczyn?

Gość gość
mało to jest inteligentnych i posiadających pewne cechy takie jak wrażliwość czy umiejętność słuchania (mógłbym wymieniać długo), których większość tych ślicznotek nigdy posiadać nie będzie.

Gość soczekk
tylko problem jest taki, że mój wygląd przekreśla mnie na starcie i nikt nawet nie chce mnie poznać...

Gość gość
nie wiem czy jest aż tragicznie jak to opisujesz, powątpiewam w to, ale no przez internet nie jestem w stanie nic stwierdzić, tym bardziej tu na forum

Gość soczekk
Wiem że jest tragicznie, nie oczekuję potwierdzenia

Gość gość
A moze masz za duzo kompleksów? Nigdy nikogo nie mialas? A nawiązując do tematu: ja tez sądzę, ze wygląd sie liczy.

Gość soczekk
Mam kompleksy, ale są uzasadnione. I nigdy nikogo nie miałam, nawet nikt nigdy mnie nie podrywał, więc odpowiedź sama się nasuwa.

Gość gość
No pewnie ,że się liczy tylko im bardziej jestem starsza tym chyba mniej to mnie obchodzi jestem brzydka i tego nie zmienię. Oczywiście czasami mi odwala i lamentuję jaka to ze mnie paskuda ale chyba już mniej niż kiedyś. Zreszta doszłam do wniosku,że nie zależy mi na opinii facetów nawet nie bardzo chcę żeby ktoś mnie pokochał bo i ja nie jestem zdolna do miłości. O przypomniała mi się jedno zajscie z dzisiejszego dnia. Czekałam na przystanku na autobus obok mnie stała ładna i zgrabna dziewczyna, obok niej stał facet chyba z matką. Autobus podjechał i akurat mieliśmy wchodzić tym samym wejściem no i co facet najpierw wpuścił matkę następnie dziewczynę a mi zagrodził wejście i sam wszedł pierwszy, później mimochodem spojrzałam w odbicie w szybie i przez chwilę się zastanawiałam w czym ja jestem gorsza od innych kobiet. Na szczęście po chwili mi to przeszło przeciez jestem człowiekiem a nie ścierwem i niech tak pozostanie :) A to ,że nigdy nie będę mieć męża i dzieci mówi się trudno nie można mieć wszystkiego w końcu rodzice i rodzeństwo to też rodzina i moge im poświęcić mój czas. Ktoś by mógł powiedzieć a gdzie starość ? że będę wtedy samotna,pewnie tak ale są Kraje gdzie eutanazja jest dozwolona więc to też jest wybór.