Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maniaania

romans z szefem

Polecane posty

Gość maniaania

Mial byc tylko szybki seks a wpadlam jak sliwka w kompot. nie moge przestac o nim myslec. on ma dziecko, zone, ja narzeczonego z ktorym planuje kupno mieszkania. jak to teraz wszystko poukłądać ?

Gość gość
romansuj dalej...nie masz jeszcze męża to co Ci szkodzi..a po drugie to i dobrze, że wyszło to przed ślubem może ten twoj facet nie jest Ci pisany?!

Gość gość
jesteś e czarnej d***ie tez byłam

Gość gość
ja też mam ochotę na sex z innym chociaż mam męża i to długo ...ale jakoś nie mogę się przełamać...chciałabym zapytać jak się teraz czujesz po tym sexie...i jakie są twoje odczucia,uczucia do obecnego partnera..

Gość Izizzz
Ja tak romansowałam ze swoim szefem ze zostalismy para

Gość gość
ale pytanie czy miał żonę ?!

Gość maniaania
jeszcze chyba kocham narzeczonego, tylko zawsze byl kiepski w lozku i brakowało mi dobrego seksu, poza lozkiem uklada nam się dobrze. Czy na się żyć z dwoma naraz? Moje odczucia są takie, że dalej go kocham, ale juz nie mam ochoty sie z nim calowac czy kochac... wole robic to z kochankiem. na poczatku ciezko bylo spojrzec mu w oczy, ale przeciez gdyby on byl taki w porzadku wobec mnie to nie poszlabym z innym

Gość gość
ale co znaczy w nie był w porządku ?? i wydaje mi się że z dwoma nie da się długo być długo być a co będzie jak się zakochasz w szefie ?! a on nie będzie zainteresowany tobą...bo może tak być że on to też robił z innymi a ty jesteś kolejną panna do sexu (nie obraź się)

Gość maniaania
jest nie w porządku, bo mamy problem z dopasowaniem w łóżku, mimo że próbowałam kilka lat rozmawiać, tłumaczyć, nawet groziłam to i tak seks dla niego to nic wiecej jak wsadzic penisa, poruszac pare razy i szybko sie spuścić. dla niego jest ok. nie wiem kim jestem dla kochanka, powiedział mi ze córa jest dla niego najważniejsza i nie porzuci rodziny, ale jestem dla niego ważna i inne pierdoły w tym deseniu.. czasami kochamy sie w pracy, mimo ze wiem ze jestesmy blisko to mam opory by mu np powiedziec ze nie mam ochoty, bo jednak jest moim szefem.

Gość gość
chyba żartujesz że masz opory odmówić...to co obawiasz się, że Cię zwolni..???

Gość maniaania
Nie że zwolni. Ale zacznie zadawać pytania..

Gość Izizzz
Maniaania tak mysle ze jestesmy w podobnej sytuacji

Gość gość
kurcze ja naprawdę się dziwię(poważnie) jak wam dziewczyny tak łatwo przychodzi uprawianie sexu z innym facetem ja jestem w związku 13 lat i nigdy nie spałam z innym ale mam ogromną ochotę spróbować jak to jest...nie mogę przezwyciężyć tej granicy...nie wiem jak bym się czuła

Gość maniaania
Izizzz a w jakiej Ty jesteś podobnej sytoacji ? Wiesz, ja może i chciałabym być z tamtym facetem, ale to nie mozliwe i sie nawet na to nie nastawiam. niewygodne pytania... czy cie skrzywdzilem? czy nie bedzie ci przykro jak sie rozstaniemy? czy zalujesz..? widzi kazda moja zmiane humoriu

Gość Izizzz
Napisz na m_rudz83@wp.pl to ci opowiem

Gość maniaania
Spróbuj, życie jest tylko jedno. Warto je przeżyć.

Gość gość
wygląda to tak, że on po prostu nie bierze tego na poważnie...ja myślę i dobrze Ci życząc przerwij to zanim bardziej się zaangażujesz i zrujnujesz swoje życie...może zacznij je zmieniać w swoim związku. Ja dalej sobie wyobrażasz swoją przyszłość i cale życie z narzeczonym jak to co ważne dla Ciebie on nie jest Ci w stanie tego zapewnić