Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blasia123

nie ma naszego mleka w aptece

Polecane posty

Gość blasia123

witajcie. Mam pytanie czy któraś w was miała taką sytaucję jak ja. Otóż muszę dzisiaj mojej córce kupić mleko. Jest w tej chwili na Enfamilu, ale niestety nie ma go w jedynej otwartej aptece. Nie wiem co mam zrobić? Jeździć i szukać po innych miastach czy kupic inne mleko? Proszę o szybką odp

Gość gość
Enfamil mozesz kupic w tesco calodobowym bo jest otwarte dzis do 24ej a potem nieczynne. a ile dziecko ma? moj tez pil to mleko.

Gość gość
Ja bym szukała aż znajdę. Nie podawaj jej innego bo może mieć problem z brzuszkiem. Poza tym,czemu nie masz choć jednego opakowania w zapasie?

Gość gość
Chyba ze najdziesz jeszcze rossmana otwartego do 21ej ale to najczesciej w galeriach handlowych.

Gość blasia123
tak wiem ze można w tesco ale najbliższe duże tesco w którym jest to mleko jest 70 km od mojej miejscowości. w tesco w moim miescie już byłam ale mówią że nie ma, tylko w tesco ekstra

Gość gość
Autorko wiedzialas ze jutro wszystko pozamykane i trzeba bylo kupic, mleko nie konczy sie od razu po otwarciu :/

Gość blasia123
tak wiem że nie powinnam tak robić ale byłam pewna że mam jeszcze jedną puszkę w zapasie a okazała się pusta bo mąż ją odłożył jak gdzieś jedziemy żeby sobie z dużej do małej przesypać

Gość gość
Tylko Tesco albo rossman, hurt. Farmaceutycznie jutro nie pracują. A ile dziecko ma? Moze hippa kup jest delikatne na brzuszek, cos jesc musi