Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0lma

Czy nieimprezowa dziewczyna ma szansę kogoś znaleźć

Polecane posty

Gość 0lma

Taka która raczej nie przepada za wyjściami z domu? :P

ma ogromne szanse u każdego- zarówno u podobnych typów, jak i u imprezowiczów którzy wolą wychodzić z kumplami.

Gość najlepszy_chłopak_na_dzielni
no jak w ogóle nie wychodzi to słabo no i jeszcze zależy jak wygląda.

Gość gość
ma szanse pytanie jakie. 0,0001%? Bo gdzie ma tego kogoś poznać skoro nie lubi wychodzić z domu? będziesz droga autorko starą panna jak będziesz unikać wychodzenia z domu ;)

na imprezach i tak raczej marny materiał na związek chyba że autorka szuka tylko romansów to może być ciężko.

Gość piękne włosy mam acha
Szanse są trochę mniejsze, ale zawsze są :) Wiadomo że nie poznasz go w domu, no chyba żeby jakiś kurier odważył się zagadać ;) Każdy czasem gdzieś wychodzi, ale zaliczenie pięciu dyskotek w tygodniu też nie gwarantuję szczęścia. Ja swojego byłego poznałam na dyskotece, on się niby wtedy zakochał. Marzy mi się poznanie kogoś w jakiejś ciekawszej innej sytuacji, na przykład w bibliotece czy w sklepie, ale w tych przypadkach zwykle jest problem z zagadaniem do obcej osoby no i też chwilowość mijania się z ludźmi.

Gość 0lma
wiem że będę starą panną :P tzn do sklepu, na uczelnię to wychodzę, ale jakieś spotkania towarzyskie mnie nie kręcą

Gość piękne włosy mam acha
Ja wychodzę na spotkania towarzyskie i bardzo je lubię, ale co z tego, skoro zwykle imprezuję z samymi dziewczynami albo z młodszym bratem i kuzynem i ich kolegami :P Trzeba mieć odpowiednie towarzystwo w którym co jakiś czas pojawiają się nowe twarze płci przeciwnej ;)

Gość goscc
Zawsze zostaja sklepy,basen,spacery,szkola,uczelnia... W dyskotece raczej na nikogo zbyt powaznego sie nie trafi... bo chyba malo kto tam chodzi zeby znalezc sobie kogos na powaznie a bardziej na numerek,czy zabawienie sie...

Gość 0lma
spacery? Chyba nie jestem na tyle ładna żeby ktoś obcy do mnie podszedł :P

Gość gość
kobieta zawsze ma szanse gdyż mężczyźni niewiele wymagają od kobiet

Gość gość
Nie

Gość gość
nieimprezowa dziewczyna ma szansę kogoś znaleźć ale nieimprezowy chłopak już nie

Gość gość
czemu? przecież nieimprezowa może wziąć nieimprezowego:)

"W dyskotece raczej na nikogo zbyt powaznego sie nie trafi... bo chyba malo kto tam chodzi zeby znalezc sobie kogos na powaznie a bardziej na numerek,czy zabawienie sie..." A gdzie ludzie chodzą z intencją znalezienia sobie kogoś na poważnie? "sklepy,basen,spacery,szkola,uczelnia"? Błagam. Temat jest o szansy znalezienia. A czy autorka szuka? Czy próbuje wygrać w totka nie kupując losu. Bo jeśli tylko snuje się z myślą - kiedy to ktoś mnie znajdzie i poderwie - to może sobie jeszcze długo poczekać.