Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arnionn

Zakochałem się w dziewczynie która jest dużo młodsza co robić

Polecane posty

Gość arnionn

ja mam 50 lat, ona jakieś 25, jest inteligentna, piękna i wyjątkowa, ale ja mam żonę, synów w jej wieku i nie wiem jak mam się zachować. Co robić?

Gość gość
życie jest tylko jedno, ja bym spróbowała :)

Gość gość
Życie jest tylko jedno, więc nie marnuj życia osoby którą kochasz ani swojej rodzinie. Odkochaj się albo chociaż znajdź kochankę po 30 staruszku.

Gość arnionn
Ona nie ma pojęcia o tym co czuję, jest moją pacjentka,..... nigdy nie myślałem, że mnie to spotka

kobiety swoje 5 minut mają w młodości, a faceci w wieku średnim :) nie ma w tym nic złego, tak to już jest ułożone. kobiety korzystają w młodości bez skrupułów...

Gość gość
jesteś lekarzem? jak ci się bardzo podoba i cie pociąga to spróbuj, przecież na początku nikt nie musi o niczym wiedzieć:P

Gość arnionn
Korzystają, to fakt, ale są kobiety i damy... ona jest damą w każdym calu, zrównoważona, poukładana, dumna a zarazem ciepła, pomocna i chyba ma chłopaka

Gość gość
jesteś ginekologiem?

Gość moczy nogi w kalamarzu
leb siwieje dupa szaleje?

Gość arnionn
Nie ważne jaką mam profesje:) powiecie mi czy warto się starać?

Gość gość
pedofilia nie jest już choroba

Gość gość
wg mnie tak! Co młode ciałko to młode ciałko:P:P

Gość gość
jaka pedofilia? on ma 50 ona 25 lol

proponuję puknąć się w łeb, masz chyba jakieś zobowiązania rodzinne, więc najpierw to zalatw, a nie chcesz brać się za rówieśniczkę twoich dzieci. Nie wie czy próbować czy nie , a jak się nie uda to wróci stary śmierdziel do żony, tak?

Gość Kasiulekkkkkkkkkk
Jeśli jest taka poukładana i inteligentna to nawet na Ciebie nie spojrzy.

Gość piękne włosy mam acha
Obstawiam, że to lekarz umysłów :) psycholog/psychiatra.

Gość mhmmk
no właśnie a dlaczego nie jesteś bez pamięci zakochany w żonie?nie musisz odpowiadać ja mam ciagle nadzieje ze mozna kochać do końca,skoro się zabujałeś to już zdradziłeś ja nie uznaję wierności ciała gdy serce fruwa,to kłamliwe,ale to po prostu zauroczenie:-) ciekawe jak planujesz uwieść pacjentkę,wyczuj czy jej się podobasz

Gość gość
po czym lekarz może poznać, że podoba się swojej pacjentce?

Gość arnionn
Ona do mnie przychodzi, na pewno nie z mojego powodu, jest bo musi, często w sprawach związanych z jej pracą, czyli w sprawie podopiecznych

Gość gość
Faceci to są po prostu duże dzieci, a tym różnią się od chłopców, że ich penis jest owłosiony. Dla faceta pociąg fizyczny=miłość, oni nie umieją kochać.

Gość arnionn
Gdybym chciał ją tylko przelecieć to nie przejmowałbym sie aż tak bardzo żoną o tą damą

Gość gość
ale masz problem, przecież jesteś lekarzem, to napewno zaroochasz :P

Gość Kasiulekkkkkkkkkk
Ale co Ty jej możesz zaoferować, oprócz kasy? Nawet jakbyś był w tym momencie wolny to i tak jesteście na różnych etapach w życiu. Ona pewnie dopiero myśli o zakładaniu rodziny, dzieciach, wszystko przed nią, a Ty jednak masz już dużo za sobą. Ta różnica wieku jest nie do przeskoczenia.

Gość gość
roochanko tak, ale coś poważniejszego to raczej nie, za duża różnica wieku na poważny związek

Gość gość
a do czego ci ona potrzebna ? do sexu ? daj jej spokój masz dzieci żonę i może i wnuki zajmij się rodziną i nie patrz za młódkami

Ja cholernie nie lubię takiej dwulicowości. Zle ci z żoną to rozwiedź się i zakładaj nową rodzinę, a tu asekurant wacha się jak ten baca z kawału

Gość gość
przecież to prowokacja. żaden lekarz nie będzie pisał tu na kafe. jest za inteligentny i czasu nie poświeci na bzdury czyli siedzenie na forum.

Gość gość
bez przesady, znam tu kilka osób po studiach medycznych

Gość gość
moja sytuacja podobna jest tylko w temacie ...zakochalem sie...ja 50 lat ona 45,czyli zadna roznica wieku,cudowna,inteligentna i seksowna,zrobilem dla niej wszystko co moglem aby byla ze mna szczesliwa,bylem zonaty 30 lat i dla niej rozstalem sie z zona,nie chcialem jej oszukiwac ,ona twierdzila ze bedzie ze mna tylko nie chce juz zamieszkac wspolnie z innym mezczyzna,ok zaakceptowalem to,bylo nam cudownie,w kazdym calu,akceptowalem to ze weekendy chce spedzac tylko z dziecmi i z tego tez powodu czulem do niej ogromny szacunek jako matki....nagle po kolejnym weekedndzie oswiadczyla mi ze pogodzila sie z mezem i z nim zostaje ze wzgledu na dzieci(byc moze sie pogodzila tylko ze nie powiedziala mu co tak naprawde bylo miedzy nami),ja stracilem wszystko co osiagnalem nawet kontakt ze swoimi dziecmi,ona oszukala meza i mnie,teraz ma sie dobrze,prosila abym do niej nie pisal ani nie dzwonil....cos chyba jest nie tak?