Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skad ludzie maja kase i stac ich na takie remonty

Polecane posty

Gość gość
wiesz moja droga ,my też robiliśmy remont w marcu się zaczął trwał 2 mies ,łazienka ,wc ,kuchnia ,i odnawiane byłe pokoje i przedpokoje nowe drzwi wstawanie ,podłogi nie wszędzie ale w niektórych pomieszczeniach i cały remont wyniósł nas ponad 50 tyś ,ale nie oszukujmy się ostatni remont był grubo ponad 10 lat temu ,i zbieraliśmy ,mąż pracuje za granicą dobrze zarabia ja w tutaj ale nie narzekam i odkładaliśmy przez parę mies ,też mamy dwoje dzieci nastolatka i przedszkolaka ,kredytów mąż nie uznaje tak go wychowali ,ja w sumie nie mam nic przeciwko ale sama przecież bym nie dostała żadnego kredytu więc trzeba było odkładać ale jest zrobione jest czysto i to też na bardzo długo ,przecież remontu co rok się nie robi .

Gość goscioroscio
jezu,poloczki,wy z tej komunynigdy nie wyjdziecie:Djak mozna sie interesowac kto ile zarabia i jaki ma dochod??my sobie nie wyobrazamy zeby sie pytac znajomych,przyjaciol,rodzine ile maja dochodu czy oszczednosci,przeciez tojest prywatna sprawa. Wszystkimsieinteresujecie,dolozka obcym wchodzicie,dokieszeni zagladacie,jakie wy musicie miec nedzne zycie

Gość gość
głupia babo zajmij się sobą a nie kimś, podpierdzieli ich i jeszcze rodzine? świat schodzi na psy, jesteś zwykłą..... dobrze że ja nie mam w rodzinie takiej szuji

Gość gość
a skad mozesz wiedziec czy masz czy nie masz:D ja p*********ilam meza siostre(bo nienawidze szmaty), a ona myśli,ze to sąsiedzi i dobrze suce tak

Gość gość
ja nie mam zamiaru nikogo podkablowac.

Gość gość
bo wiem, bo u nas w rodzinie trzymamy się razem a nie się p***********y!!! głupia babo

Gość gość
OFICJALNIE TO MY TEZ SIE TRZYMAMY RAZEM .....:D

Gość gość
rodzice pomagali, u nas wiele lat pracował tylko mąż, mnie utrzymywali rodzice, studiowałam, na wakacje nie jeździliśmy, wszelkie 13, nagrody czy fuchy mąż odkładał, do tego pomogli rodzice to remont kuchni zrobiliśmy, nasz ok. 19 tys. ale 7 lat nie byliśmy na wakacjach, a mnie utrzymywali rodzice.

Gość gość
ja nie pracuję obecnie bo mamy male dziecko, wczseniej 5 lat bylismy w Stanach, zarobilismy ladne pieniądze i dla nas 20tys na remont to pikus, w 3 m-ce urzadzilismy cały dom na full