Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania22312321313

Oglądałam zdjęcia duchów i teraz boje się iść do łazienki

Polecane posty

Gość gość
haha sram :D

Gość gość
Ale tak na poważnie. Też słyszałem o tym numerze z piłeczkami i szumem fal radiowych. Można wywołać u siebie tzw derealizacje...potem może i halucynacje. Z drugiej strony...już pomijając te piłeczki i cel tego eksperymentu. Czy nie zauważyliście że pewne dźwięki mogą wprowadzać w stan relaksacji szybciej? Nie mam tu na myśli muzyki bo to jakby zrozumiałe tylko dźwięki. Dźwięk wentylatora,szum radia czy nawet bardziej wytłumiony rzecz jasna dźwięk odkurzacza lub szum wody? Tu były takie kiedyś ciekawe tematy o tym i o takich upodobaniach.Wiele osób lubi przed snem tak się zrelaksować i to jest ciekawe.

Gość gość
No nic...kochani!!! Włączamy termowentylatory i idziemy spać. Niech nam szumi niczym po dobrym winie.Dobranoc. Ps Autorko jak już zdejmiesz prześcieradło z siebie to napisz jak było.:classic_cool:

Gość franciszek papiez
napewno nie zmyslasz ja ci wierze ale w razie czego przygotuj sie na najgorsze i odmow formolke jw. to napewno pomoze, sama tak mialam wiec wiem,sama sie jej ucze- jam jest duchem wybieluchem- w*********j sprawnym ruchem- to napewno pomaga wiec zacznij juz powtarzac ta regulke jak paciez i mozesz miec pewnosc tak na 80 proc.- ze duch nie przyjdzie, ale musisz ciagle to powtarzac ! - jam jest duchem ...

Gość racuch
gosc no nie chodz jeszcze spac- tak fajnie sie bawimy ...

Gość hallelujja
nie chodz do lazienki dzisiaj nawet w dzien bo slyszalam ze bedzie straszyc bo dzisiaj duchy maja swieto i moga nawet w bialy dzien sie ukazywac !

Gość gorgonzolla
dzisiaj sranko i szczanko na dworku masz- zdrowiej i szybciej ...

Gość niegrzeczna idijotka
a tak swoja droga to powinno byc zabronione takim popaprancom miec komp i pieerrdoolic takie glupoty, aby inni ludzie marnowali czas na czytanie tego goowna !

Gość robak1802
Nigrzeczna ,chyba kloca z rana jeszcze niestawialas,boisz sie isc do bardachy:-) temat dobry wesoly i na czasie

Gość rozwaliles mnie
no wlasnie jak wyzej ...

Gość rozwaliles mnie
dzisiaj w "bardaszkach" straszy

Gość Bararararara
Ja nie oglądam bo wiem co to za problem ale moja wyobrażnia jest wiele silniejsza no wyrzymaj :(