Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mirrranda

Facet żartuje że jestem za chuda

Polecane posty

Gość Mirrranda

A może ma rację? Ważę 48 kilo, mam 162 cm wzrostu, a on ciągle mówi, że musi mnie utuczyć :D

Gość cmentarianka
A może wypieeerrrdalaj? :O

Gość gość
pewnie wpadla mu w oko ksztaltniej zdbudowana, czas ci pokaze :P

Ja mam 170cm i ważę tyle co Ty... nie czuję się jakaś super chuda. Twój facet jest dziwny. Może lubi puszyste?:D

Gość gość
na swój wzrost masz odpowiednią wage, nie jesteś chuda. Ja mam 170 cm a waże 50kg czyli tylko 2 kg więcej a wyzsza jestem

Gość gość
tu ci napisza, ze jestes za gruba :D

Gość gość
Każdy wygląda inaczej nawet przy takiej samej wadze ;) Skąd mamy wiedzieć czy wyglądasz za chudo czy nie? Jak na mój gust jeżeli facet rzuca takie żarciki to pewnie faktycznie uważa, że przydałoby Ci się troszkę przytyć

To wygląda tak - idziemy do restauracji, ja mówię że chcę tylko sałatkę bo już jadłam, a on że musi mnie porzadnie nakarmić :D Ja mu mówię z wyrzutem, że mnie utuczy a on: "a może taki mam cel" :D Mam biust rozmiar C, biodra trochę też, nogi szczupłe, może tylko brzuch trochę za chudy - widać żebra :D

Gość gość
normalnie ważysz, pewnie chodzi o to, że nie masz nic cycka i tylka przy takiej wadze

Gość gość
no to jak widać żebra to jesteś za chuda, spróbuj przytyć ze 2-3kg

Nie wiem skąd on się bierze, ale mama też jest szczuplutka i niska i też ma biust C więc to chyba kwestia genów :D

Gość gość
następna zakompleksiona przyszła szukać poklasku na kafe, powinniśmy teraz wszyscy pisać zachwyty że musi pięknie wyglądać bo chuda i ma cycki :o

Gość gość
Waze 44 162cm Jestem szczupla, ale zaden facet nie chcial mnie podtuczyc. Taka moja natura, uwielbiam jesc ale nigdy nie utyje, a jestem juz po 30

Gość gość
Może nie lubi wychodzonych bab z kościami na wierzchu? :o I co z tego, że masz cycki skoro żebra Ci wystają. Myślisz, że chuda i cycki to już każdy facet będzie cię uważał za ideał? Skoro mówi że jesteś za chuda to jesteś za chuda, przy okazji musisz być nieźle tępa skoro musisz pytać na forum co on ma na myśli przez mówienie że jesteś za chuda

Gość gość
44/162 Ps dodam, ze cycki to mam male

Gość gość
Moja kumpela miała podobnie.Facet zawzięcie ją tuczył bo uważał ją za chudą.Ja przytyła to stwierdził że jednak wolał ją szczuplejszą.Tyle że łatwiej nabrać ciała niż się go pozbyć.W końcu ją rzucił (po 10 latach) bo uznał że jest za gruba... Na szczęście szybko poznała fajnego faceta ktory ją w pełni zaakceptował. I chyba nowa milość sprawiła że znow ma super sylwetkę ;-)

Gość gość
Idziecie do restauracji, a ty mowisz, ze chcesz tylko salatke, bo juz jadlas?!? haha Rozwala mnie cos takiego. Byc moze facet delikatnie sugeruje ci, ze masz obsesje na punkcie swojej wagi, wygladasz niezdrowo (skoro zebra przebijaja sie przez skore) i psujesz wam wyjscia na kolacje siedzac i patrzac jak on je zagryzawszy Salate. Co z tego, ze masz cycki, jak pewno wisza, bo zle odzywiona skora nie jest jedrna.Faceci lubia troche ciala, lubia okragle odstajace tylki i seksowne uda, a nie skore i kosci.

Gość gość
salataki tez bywaja kaloryczne, bo chyba nie zamawiasz samej salaty

Sałatki zawsze bez mięsa :P Jestem wegetarianką, więc same warzywa wchodzą w grę. Nad moim wegetarianizmem też czasami "ubolewa" :D Znaczy w pełni akceptuje (gdyby nie akceptował od początku to bym się z nim nie umawiała :D ) ale jak idziemy do restauracji i ja mówię że wszystko odpada to ciężko wzdycha :D

pogratulować samozaparcia, mnie dopadnie zapach burgera i już idę kupić :P

Ja jestem wege od 3 lat :D Ale to nie z dbałości o wagę i figurę, tylko przez światopogląd Kosmetyków testowanych na zwierzętach również nie używam Ryb też nie jem :D Żadnych futer, smalcu, skórzanych butów czy torebek.

Gość gość
mam 160 i waze 42/43 kg i wcale nie jestem chuda:D tez mam biust C:D jakbym wazyla 48kg to bym sie zalamala:D

Gość gość
dodatkowo jem wszystko i w duzych ilosciach, wiec ludzie nie odbieraja mnie jako anorektyczke, z czego siec cbardzo ciesze:D