Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje drogie pomóżcie mi

Polecane posty

Gość gość

Mam niedoczynność tarczycy (choroba hashimoto) i inne hormony schrzanione - prolaktyna i progesteron. A na głowie... koszmar. Z przodu głowy zrobił mi się łupież suchy a z tylu łupież tłusty... Któraś z was miała takie coś? :-(((

Gość gość
dobże ci tak :P

Gość gość
nikt mi nie doradzi :-(((

Gość gość
nie nie miałam ale idź do dermatologa albo maść dostaniesz albo płyn, lecz zawczasu, bo to potrafi się rozłazić na skórę nawet twarzy

Gość gość
dzięki kochana. już mam dość łażenia po tych lekarzach - endokrynologach, ginekologach ale pójde. Bo szczerze to ostatnio już mi się wydawało że mam łupież suchy na brwiach

Gość gość
rozumiem, że masz dość lekarzy, ale to potrafi przejść na miejsca wokół uszu, na czoło, koło nosa, podbródek, chyba nie chcesz mieć w tych miejscach takich skorup, które są pierw czerwone a później robią się białą skorupą. powodzenia

Gość gość
oj nie chcę mieć na całej twarzy, pójdę po weekendzie :-)

Gość gość
przed chwila doradzalam ten sam specyfik na co innego hehe, ale tutaj tez sie przyda, mianowicie mydlo ziolowe boniderm. cos w rodzaju maski na skore glowy, tak ze 3 minuty sie trzyma. lagodzi takie stany. mimo wszystko jest to mydlo wiec wlosy jesli nie przepuczesz czyms o kwasnym odczynie moga byc matowe, ale mi na skore boniderm bardzo pomogl swojego czasu. i szampon jakis bardzo delikatny, najlepiej pozbawiony sls, sles i glikoli.

Gość gość
Nie ma jak rozmowa z samym sobą. Reklamodawcy to debile.