Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawe112

Jaki procentowy macie odzwe na sympatii

Polecane posty

Gość gość
Jak piszesz do samych ładnych to w większości są to sztucznie załozone profile, dlatego nic. Trzeba czymś singla przyciągnąć. Jak takie ideały mogłyby być same? Pomyśl. Mi odpisuje a właściwie odpisywało, bo coraz mniej się odzywam prawie wcale. różnie, czasem 2 na 10, czasem 3/5. Czasem połowa. Zależy od procentu mojej naiwności. Im większy tym piekniejsze sa moje wiadomości a jak takim się oprzeć i odpisują. Życzenia na Dzień Kobiet - wszystkie 4 były zainteresowane, odpisały 3, jedna wchodziła parę dni na profil, starsza o 2 -3 lata, ale też ją to ruszyło.

Gość gość
Ale, jestem na fotce i tam mam ciągle podglądające osoby. Czyżby były prawdziwe?

Gość gość
23:05 "starsza o 2-3 lata ale też ją to ruszyło" - to już nie można być z kobietą 3 lata starszą? To jest żadna różnica wieku, niezależnie od tego kto jest starszy. "jak takim się oprzeć i odpisują" - to trafiałaś na wyjątkowo dobre dziewczyny, aż nie chce mi się wierzyć, no chyba że wrzuciłeś na profil zdjęcie modela i one uwierzyły że to ty. Facet z wyglądem poniżej 8/10 choćby napisał wiadomość trzynastozgłoskowcem i wydmuchał duszę na klawiaturę, to i tak żadna mu nie odpisze, kobiety w Polsce są bezwzględne.

Gość Samotny Romantyk
na wysłane 100 wiadomości odpisała mi tylko jedna dziewczyna, która była na dodatek moją znajomą przypadkiem spotkaną na tym portalu :)

Gość gość
takie buraki piszą że masakra