Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile facet wytrzyma bez seksu

Polecane posty

Gość gość

Randkuje z kims, kogo znam juz rok, dobrze sie dogadujemy, ale nie chce z nim jeszcze isc do lozka. Chcialam sie rozientowac, czy to moja wina, czy tego faceta. Jak myslicie, ile dac sobie czasu? Nie chcialabym go przetrzymywac w nieskonczonosc, ale isc do lozka tylko dlatego, ze wypada tez nie. On jest podobno bardzo zakochany, ja go bardzo lubie i ciagnie mnie do jego towarzystwa i dotyku, ale sama nie wiem.

Gość gość
Az exploduje :-D

Gość gość
z 10 lat:)

Gość gość
Ale wiecie, ja naprawde mam problem, bo cierpialabym, gdybysmy zerwali kontakt, a jednoczesnie wiem, ze faceci maja swoje potrzeby i ja nie chcialaym zeby przeze mnie cierpial :(

Gość gość
ie lat macie

Gość gość
Ja 27, on 29...

Gość gość
glupie pytanie, jak porzadny to poczeka

Gość gość
Faceci maja swoje potrzeby.. Z kafaterii to wiesz:)? Pytam powaznie! :) Kazdy ma jakies potrzeby. ;) Ale ma tez mozg.

Gość gość
no rok wystarczy...

Gość gość
inna go zaspokaja.. albo inne ;)

Gość gość
Ale my sie spotykamy miesiac, nie rok, nawet nie okreslilabym tego zwiazkiem. A znamy sie dluzej, ale to byl czysto kolezenski kontakt.

Gość gość
"gość Faceci maja swoje potrzeby.. Z kafaterii to wieszusmiech.gif ? Pytam powaznie! usmiech.gif Kazdy ma jakies potrzeby. oczko.gif Ale ma tez mozg. " No miedzy innymi z kafeterii :( A ja jestem niedoswiadczona w tych sprawach i dlatego tak mysle o tym.

Gość gość
"znam juz rok" x a co to znaczy? bo są ludzie których znam ponad dwadzieścia lat i co z tego? ciekawe to czasy gdy laska zastanawia się czy ma iść do łóżka z facetem ponieważ go lubi i "za już rok" :D

Gość gość
Znam po prostu,czyli rozmawialismy ze soba czasami przez net, w drodze do pracy, ale nie spotykalismy sie na randkach. A spotykamy sie miesiac.

Gość gość
Nie rob nic wberew sobie: "kocha to poczeka" tak mawiaja i tak jest ;)

Gość dawny cream
ciekawe czy z poprzednikami tez czekała ? a moze innym dawała szybciej

Gość gość
Jak ja tego nie robilam, inaczej bym nie pytala. A nawet jakbym robila to nie z Toba i nic Ci do tego.

Gość gość
Dave ile bys wytrzymal jakby ci cholernie zalezalo?

Gość gość
Romantyk, ale chodzi o to jak sie z kims spotykasz, a nie jak nie masz z kim. Bo wlasciwie czy faceci nie spotykaja sie tylko po co?

Gość gość
Zależy od wszystkiego- może wytrzymać dzień i 10 lat. Jeśli cie kocha to czeka na znak od cb bo nie chce naciskać i wszystkiego spieprzyć a ty pewnie jesteś taka wstydliwa i temu heh

Gość gość
Spokojnie, miesiąc to nie jakiś ogromny odcinek czasu, możesz i następne dwa miesiące, mój ostatni chłopak czekał 4 miesiące.

Jesteś szmatą, każdy facet wytrzyma tyle ile trzeba o ile nie o seks mu chodzi. Prawiczki mają kasę a na d****i nie idą, bo sa porządne a ty jesteś zwykłą szmatą, skoro uważasz że powinaś dać d**y bez ślubu.

Gość gość
Nie jestem az tak wstydliwa, ale nie mam 100% pewnosci, czy chce jego akurat. Mialam juz tyle niewypalow w zyciu osobistym, ze teraz jestem troche wypalona i nie wiem, czy zaskocza we mnie jakies wielkie uczucia. Po prostu nie chce sie z nim soptykac miesiacami i potem powiedziec, ze nic z tego, bo go lubie za bardzo. Aczkolwiek wiem ze ini ludzie (kobiety i mezczyzni po rowno) nie maja z tym problemu, ani zeby zerwac narobiwszy nadziei, zeby kogos wykorzystac materialnie itd. Nie wiem czemu mam takie glupie dylematy.

Gość gość
BSA, wiem ze chciales mnie obrazic ale rozbawiles mnie totalnie :D :D :D

Gość gość
BSA ma całkowitą rację. Jesteś kobietą pozbawioną zasad moralnych.

gość-Wiem że cię rozbawiłem, bo dla ciebie seks to zabawa. Wyższe wartości cię śmieszą. Tatuś pewnie z ciebie dumny, że społodził worek na spermę dla napalonych i inteligentnych gości. Pochwal się mu, ile facetów już cie r****ło.