Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zielono oka dziewczyna

Marzenia o miłośći jak z dobrego filmu romantycznego

Polecane posty

Witam was wszystkie a szczególnie kobiety które przy wolnej chwili uciekają do swojej wymarzonej miłość. Naszła mnie myśl aby tu napisać, podzielić się swoimi przemyśleniami. Mam tyle myśli w głowie, a nie wiem od czego tu zacząć. Może na dobry początek przedstawić się nazywam się Dziewczyna zielono oka. Zapewne jestem taka sama kobietą jak wy. Która dąży do swoich marzeń, celów i znalezienia miłość w tym wielkim świecie. Mam swoje ideały, swoje poglądy i wartość, ale przede wszystkim mam wizje idealnego mężczyzny. Jaki on powinien być? I tu zaczyna się lista moich punktów. 1.Spontaniczny, ale nie jedno razowo, lecz w codziennym życiu. Nawet kiedy idziemy ulicą żeby w jeden chwili zatrzymał się na ulicy spojrzał mi prosto w oczy z uśmiechem na twarzy i wiedział ,, Kochanie mam ochotę na gofry, ale nie tu w mieście lecz nad morze” i po prostu po tych słowach wejść do pociągu i pojechać nad morze. 2.Mężczyzna który kocha dzieci, który mam wartości rodzinne. Żeby potrafił rozgraniczyć czas między praca a rodzina. Chce aby mężczyzna był przy najważniejszych momentach życia dziecka, pierwszy rok, pierwsze słów, szkolne przedstawienie itp. Praca praca, ale tych wyjątkowych chwil już się nie powtórzy. To zaledwie dwa punkt z mojej długiej listy. Zapewne każda z was, a może tylko części miała taka listę. Lecz cały czas zastanawiam się czy takie punkty znajda miejsce w prawdziwym życiu. Każdy przecież marzy o tej jedynej wyjątkowej miłość. O pierwszym pocałunku który zapamiętam się do końca życia czy też tej pierwszej randki. Nasze ideały nie powstały od tak, lecz z chęci poczucia się bezpieczną, pewną, kochająca itp. Czy mamy czas na czekanie na tego jedynego? Ja myślę ze tak. A wy? Czy możemy mieć oczekiwania do naszego wymarzonego wybranka? Ja mam, a wy? Ale czasem życie stawia nam osobę na drodze która nie nie pasuje do naszych oczekiwani, a jednak coś się dzieje. Zakoch*jemy się w mężczyźnie który jest przeciwieństwem. Czy któraś tak miała? Jak to się potoczyło? Ktoś kiedyś mi powiedział, ze przez całe nasze życie spotykamy na swojej drodze 2-3 osoby z którymi byśmy mogli spędzić całe życie, założyć rodzinne, być ,,naszym ideałem”. Lecz trzeba mieć otwarte oczy, bo czasem jest ktoś tak blisko nas a my tego nie widzimy. To tak jak szukamy okularów a mamy je na nosie. Mam nadzieje że wy podzielicie się swoimi przemyśleniami i będziemy mogły po wymieniać się poglądami. Z pozdrowieniami Dziewczyna zielono oka.

Jak Widać te słowo jest pod cenzurą...