Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja przyjaciolka odbila mi faceta i bierze z nim slub

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj się dowiedziałam o tym ślubie i jestem załamana. A ja głupia jeszcze miałam nadzieję, że on do mnie wróci :( Życie straciło dla mnie sens :(

Gość gość
to franca ..........

Gość gość
Przyjaciółka to troche za dużo powiedziane w tym wypadku.. Głowa do góry, bedzie dobrze:)

Gość gość
trzymaj sie kobieto cieplo mialas tyko zludzenie ze masz przyjaciolke i ze masz faceta to byla iluzja ty juz nie masz zludzen twoja pseudo przyjaciolka ma je nadal tylkob patrzec jak ja wystawi dokladie tak jak ciebie

Gość gość
A dlaczego ma ją wystawić. Skoro ją kocha i pobrali się to o co chodzi. Ty masz żal, rozumiem, ale dużo jest przypadków, że ktoś zakochuje się w kimś innym, mimo tego ,że jest w związku. Tylko dlatego, że była przyjaciólką miała odrzucić miłość?

Gość gość
0/10

Gość gosc2
nie martw się, ją spotka to samo, zdradzi ją prędzej czy później, a Ty znajdź sobie fajnego i wartościowego faceta o ile tacy istnieją!

Gość gość
dlaczego ma j a wystawic? dlatego, ze czlowiek ktory ma zasady to sie ich gtrzyma a czlowiek ktory ich nie ma ....................... to ich nie ma to tylko kwestia czasu i tego co mu akurat pasi a co nie

Gość gość
Czegoś takiego się nie robi. Jak ktoś w ogóle może pisać, że przyjaciółka powinna skorzystać. Przecież ona nawet nie byłą w nim zakochana. Długo dochodziłam do siebie, chciałam nawet się zabić. Ale miałąm nadzieję, że on powróci. Ale dzisiejsza wiadomość zwaliłą mnie z nóg :(

Gość gość
A skąd Ty możesz wiedzieć czy była zakochana??? Owszem, standardy nie pozwalają na takie zachowanie, ale miłość nie wybiera!

Gość gość
"....że ktoś zakoch*je się w kimś innym, mimo tego ,że jest w związku. Tylko dlatego, że była przyjaciólką miała odrzucić miłość?"" Tak,jak facet jest w zwiazku to nie p*****l,ze masz sie za niego brać szmaty z takim podejściem jak ty ,szybko zakochują się,naprawdę???

Gość gość
To jak się w nim zakochała. na odległość? Nie jesteśmy gimnazjalistami!

Gość gość
przeczytaj swoją ostatnią wypowiedź do mnie i masz odpowiedź dlaczego odszedł do innej widocznie nie lubił wulgarnych dziewuch nie komentuj , bo i tak już nie otworzę Twojego tematu nie rozmawiam z osobami Twojego pokroju

Gość gość
Gdzie w ostatniej wypowiedzi widzisz wulgaryzmy? Chyba na mózg ci siadło.

Gość gość
co za czasy.... dwie bliskie osoby zdradzają, a ludzie uważają, że to jest w porządku

Gość nie gosc
Ludzie uzywajcie pseudonimow bo sie do doopy czyta jak wszystko napisal gość.

Gość gość
Tak tk dzis jest kobiety wola sobie odbinac facetów. niż. zwiazac sie z wolnym bo przeciez moze okazac sie niedoswiadczony

Gość gość
On nic nie wart, a ona jeszcze bardziej ,może przyjdzie moment że dostaną po d***e za to co Ci zrobili.

Gość zabic sie
i ty myslisz, ze on by to zauwazyl a przyjaciolka szmata pierwszej wody

Sluchaj wiem, ze ci ciezko, ale przeciez ona po prostu nie przyszla i nie zabrala go sobie do domu pod twoja nieobecnosc... Najwyrazniej on tez chial tego i musisz sie z tym pogodzic.. Szkoda czasu na rozpamietywanie przeszlosci. Wybacz im i idz dalej, kiedys spotkasz kogos kto naprawde cie pokocha

Gość gość
Tak tk dzis jest kobiety wola sobie odbinac facetów. niż. zwiazac sie z wolnym bo przeciez moze okazac sie niedoswiadczony XXXXXXXXXXXXXXXXX Co ty chrzaniasz? przecież on był właśnie wolny. Tak, z godnie z prawem ten facet był wolnym człowiekiem, bo przecież nie żonatym i miał prawo zmienieć "dziewczyny" aby w końcu znaleźć żonę.

Gość gość
wiesz autorko.... ja jestem w takiej samej sytuacji. Koleżanka ma faceta od ponad 3 miesięcy, spotykaliśmy się dosyć często w swoim towarzystwie jako przyjaciele--ja i oni razem jako para--i 3 tyg temu on do mnie podszedł i powiedział,że chce porozmawiać na osobności. Powiedział mi,że chce się ożenic ze mną,ze się mną zaopiekuje,że przez ten czas odkąd mnie poznał ciagle o mnie myślał, dał mi czas na przemyślenie wszystkiego.

Gość gość
w końcu poszliśmy do łozka, spaliśmy ze sobą już kilka razy,czuję,że się zakochuję. On mi powiedział,że czeka tylko na moją decyzję i jest w stanie zostawić ją z dnia na dzień

Gość gość
Uczciwy mężczyzna rozstaje się z kobietą zanim zwiąże z inną .

Gość sófmiarka
Otóż to. Uczciwość oraz szacunek do drugiego człowieka nakazuje by najpierw zakończyć poprzednią relację/związek nim wejdzie się w drugą. Czyny człowieka są miarą jego wartości. Zatem, nie jest wart ten chłopak byś z nim była. Ale rozumiem, że tęsknisz i cierpisz. Współczuję.

Gość gość
no i autorka sama napisała, że jej facet zakończył z nią związek, najprawdopodobniej dlatego, zeby związać się z jej koleżanka, jak widać na stałe,skoro biorą ślub.

Gość do tej powyzej
a gdzie autorka napisala ze z nia zerwal bo sie doczytac nie moge

Gość gość
kobiety wolą nieuczciwych facetów by ich móc "naprawiać"

Gość gość
ja obiektywnie widzę,że jestem od niej lepsza pod każdym względem. ona jest za słaba dla niego.

Gość gość
To nie przyjaciółka odbiła ci faceta a facet "odbił" od ciebie i prawdopodobnie miał ku temu powody.