Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

joey

Moja fantazja dla Was

Polecane posty

Chciałem podzielić się z Wami moją ostatnią fantazją erotyczną. Przez ostatni czas kręci mnie myśl seksu ze znajomą, dziewczyna ma bardzo kuszące kształty, do tego lubi kusić swoim seksapilem. Zaczyna się od tego, że umówieni jesteśmy na kawę u niej, wszystko w zasadzie dzieje się samo. Oboje z nas doskonale wiemy na co mamy ochotę. Ona otwiera mi drzwi, jest sama, jest lato więc ubrana jest w zwiewną sukienkę, w której wygląda dziewczęco a jednocześnie bardzo kobieco. Wchodzę do niej jak do kochanki, zaczynamy się bardzo namiętnie całować, pełni namiętności i pożądania. Przerywa na chwilę i pyta na jaką kawę mam ochotę, odpowiadam, że na mocną czarną. Rozmawiamy chwilę, podczas gdy robi mi kawę podziwiam całe jej ciało i figurę, wygląda bardzo seksownie. Po chwili podchodzę do niej i zaczyna całować ją po karku, dłonie kładę na jej pośladkach, czuje, że ma na sobie pod tą sukienką stringi, mocno chwytam jej pośladek jedną dłonią w drugą kieruje się w stronę jej piersi. Jest podniecona, całując ją czuje jak zaczyna kręcić szyją z rozkoszy. Łapie jej biodra i mocno przyciskam do mojego twardego penisa, chce, żeby poczuła do pomiędzy pośladkami. Ona się obraca, całujemy się namiętnie, a następnie mówię, żeby wzięła go do ust i pokazała co potrafi, wykonuje posłusznie polecenie , kuca , rozpina moje spodnie i najpierw pieści go wokół. Kładę jej dłoń na głowie i kieruje twardego penisa do jej ust, ssie go, a ja wkładam jej go głębiej, trwa to chwilę, pieprze ją w usta, coraz mocniej i głębiej. Każe jej podwinąć sukienkę, chce zobaczyć jak się bawi swoją cipką, widzę, że jej stringi są całe mokre od podniecenie, biorę łyk kawy i podnoszę ją do góry… ciąg dalszy nastąpi.

ciąg dalszy będzie może dzisiaj później, podoba się Tobie ta fantazja ?