Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana i zdruzgotana

Czy dentysta przyjmie mnie PRYWATNIE jutro czyli w dzień zaduszny

Polecane posty

Złamała mi się jedynka na górze, jestem załamana. ;( podczas mycia zębów wyleciał mi kawałek... mam 21 lat jest to dla mnie koszmar, dbam o zęby nosiłam aparat przez 3 lata ponad a dziś po prostu złamał mi się ząb i to połowa ;(((( jak myślicie czy jest szansa żeby mnie przyjął dentysta prywatnie jutro??? :( Czy skoro są święta to będę musiała czekać do poniedziałku?!? ;(((((((((9

błagam pomozcie !!!!!!!!!!!!!!!!!! Czy jest szansa ze mnie przyjmie?!?!? Nie zasne juz dzisiaj jestem zalamana placze juz ponad godzine nie mam sil pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
A skąd niby mamy to wiedzieć? Zapytaj tego dentystę.

Gość gość
na pewno znajdziesz w miescie dentyste który Cie przyjmie, bez paniki a z aparatami jest tak ze pod nimi robi sie próchnica, bo ciezko domyć z aparatem zeby i to ze go nosiłas nie swiadczy o tym ze zęby bheda super, czasem sie odradza aparaty osobom które maja słabe zeby, bo ich stan sie bardzo pogarsza po aparacie

Gość gość
a skąd jesteś > leczonego miałaś wczesniej tego zęba?

chyba bede musiala czekac do poniedzialku :( mam tylko nadzieje ze da sie go uratowac, ze nie treba bedzie wstawiac nowy, albo leczyc kanalowo lub mostek czy cos ;(((( najgorsze ucucie swiata :( byc mlodym i nie miec z przodu zeba :(

i tak wczesniej mialam leczonego tego zeba zanim aparat zaczelam nosic czyli jak mialam jakies 13 lat.

Gość gość
ale caly ci sie zlamal ? boli cie to ? ja z 2 mies. temu zlamaam gorna 2 . jedzac chleb . tak z polowa sie ukruszyla , masakra i to jeszcze w szkole , popoludniu poszlam do dentysty , dla mi znieczulenie , i najpierw poborowal troche , tak ze z zeba maloco od spodu zostalo , potem troche krwawil mi ten zab , i mialam poczxekac w gabinecie godz z jakims opatrunkiem , potem znowu wiercila i to dosyc bolalo . i zaczela wkladac igielki do tego zeba .i jakas mi go odbudowala . teraz calkiem neizle wyglada - w sumie normalnie .

Gość gość
jak masz jakies pytania do dentysty pisz na jolajola@amorki.pl .

nic nie boli, zlamalo sie go tak 1/4 z calosci koren zostal i pod dziaslem kawalek zeba, wieksza czesc zeba jest i to mnie jakos podbudowuje... boje sie cholernie chce zeby tylko dalo sie cos zrobic w poniedzialek dopiero sie okaze... :(

a z tymi igielkami to nie czasem kanalowe leczenie??? Ja bym nie chciala kanalowo, modlic sie bede aby dalo sie inaczej :(

Gość gość
kanałowe . mialam prochnice w tym zebie . a ty masz zdrowego?