Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annnnaaaa

Stare uczucia a on ma żonę

Polecane posty

Gość Annnnaaaa

Byliśmy ze sobą półtorej roku. Było cudownie. Kochałam go. Dla niego też się rozwiodlam. Niestety rozstaliśmy się. Dziś spotkałam go na cmentarzu,.w tym roku wzial ślub. Ona seksowna, ładna. Dziś wróciły stare uczucia. Co ja mam zrobić ?

Gość gość
Byliśmy ze sobą półtorej roku. xxxxxxxxxxxxxx PÓŁTORA ROKU!!!

Gość gość
Nic

Gość gość
Up

Gość gość
Bad

Gość gość
Tak właśnie jest jak ktoś ma problemy.

to sa tylko stare uczucia.Jesli zadbasz o nie, moga byc nowymi i swiezymi .Tylko po co? Lepiej zapomniec i wlozyc je do "szuflady", bx starymi pozostaly.Jak bedzie rozsadnym facetem, to bedziesz dla niego "szyba". Swoje 5 minut juz mieliscie.

Gość Annnnaaaa
Ten jego uśmiech, te spojrzenie jak patrzył na nią, pocałował ją w policzek, cały czas przytuleni. Łza mi po płynęła. Ze mną nie chciał ślubu uważal ze to zbędny papier, a tu proszę nie wiem co mu się odmieniło. Obrączka na palcu.

powodow moze byc kilka.Moze to wlasnie TA, Ty moze bylas tylko "przystankiem ".Czy warto ten temat drazyc? Bedziesz sie zastanawiala , snula przypuszczenia , moze nawet bledne .I tak wedlug mnie sprawa zamknieta .Musisz pojsc dalej . Zostaw mysli o nim za soba.

Gość Annnnaaaa
Zawsze mówił że małżeństwo i ojcostwo nie jest dla niego. Jego dziadek leży 2 rzędy dalej od mich dziadków. U niego cała rodzina nad tym grobem i co jego ciocia, że ślub był to teraz chrzciny a on ,,Ciocia daj nam.nacieszyć się sobą, pozwiedzac i tak za 2-3 lata wrócimy do tematu chrzcin" nie poznaje go on tak się zmienił.

Gość Annnnaaaa
On szeptał jej ciągle coś do ucha i patrzyli się na siebie tak inaczej i uśmiechali się do siebie. Nie poznaje go. To nie ten facet.

Gość gość
I musiałaś się tym pochwalić :D zmienił się, poznał odpowiednią. Pewnie ładniejsza.

Gość gość
no i kolejny raz potwierdza sie fakt, ze te brednie o niecheci do slubu to... brednie :D jak facet spotyka wlasciwa kobiete, szybciutko sie oswiadcza, zeni, plodzi potomka i osiada na d***e. autorko, i dla Ciebie zaswieci slonce, uwierz.

Gość gość
Facet jest ten sam, ale ciebie miał za worek na spermę. Niestety niektórzy faceci wolą tworzyć związki z takimi workami zamiast pójść na d****i, takie życie.

to by przemawialo raczej , ze bylas tylko na chwile .Nie zamierzal budowac z Toba domu , zakladac rodziny, wychowywac dzieci .Mowilas , ze dla niego sie rozwiodlas, wniosek z tego, ze popelnilas blad .Moze pomyslal, ze skoro tak latwo burzysz swoj dom, zburzysz rowniez i jego dom. Ta kobieta to panna byla, czy tez rozwiedziona?

Gość gość
Facet może nie ten ale widocznie ona to właśnie TA kobieta .

Gość Annnnaaaa
Ona panna jej rodzice prowadzą firmę, jego rodzice mają wysokie pozycje nie oszczędzają na niczym.

Gość Annnnaaaa
Moje małżeństwo to była fikcja łączył nas tylko papier.

Gość gość
Wiesz co , idź się utop i daj ludziom spokojnie żyć .

lepsza chyba panna , niz rozwiedziona kobieta .Moze do tego jest bardzo interesowny. Ale i tak radze Ci zapomniec o tym.Nie ran sobie juz serca .

Gość gość
Dla facetow nic nie wolno robic, nawet mowic lubie cie. Przykro mi, wiem jak sie czujesz.

Gość gość
O też tak myślałam, że interesowny. Panna z majątkiem... Idealna kobieta. Będzie ją zdradzał z takimi jak ty.

Gość Annnnaaaa
Przypuszczam, że on ma większy majątek. Ona nie ma nic wspólnego z furma rodziców.

Gość Annnnaaaa
On ma całkiem inny zawód więc wątpię czy polował by na firmę jej rodziców.

bogaty do bogatego ciagnie.Jest corka i bedzie dziedziczyc schede po rodzicach . Ale czy to wazne , nie chcial z Toba budowac nic i powinnas wreszcie to zrozumiec . Przed Toba zycie .I miliony mozliwosci , jak je zbudowac .

Gość Annnnaaaa
Czyli on może jej nie kochać ?

Gość gość
widocznie nie myślał o tobie poważnie spotkał kobietę z którą się ożenił więc wcale nigdy mu na tobie nie zależało.....powinnaś przyjąć to do wiadomości i znaleźć sobie dużo zajęć żeby nie myśleć o tym że tak cię potraktował

dlaczego nie kochac? Do milosci jeszcze ona moze dolozyc duze atuty. Podobno postrzegamy ludzi poprzez zdobyta pozycje spoleczna .Nic tak uroku nie dodaje mezczyznie , jak wlasna firma, dom, ekstra samochod i garnitur od Armaniego . Przykre to moze ,ale prawdziwe .Moze i on tak patrzy na wszystko? Skad mozemy my to wiedziec ?

Gość gość
to nie powinno mieć dla ciebie znaczenia czy ją kocha czy nie ważne jest że ciebie zostawił a jak ożenił się z tą drugą tylko dlatego że jej rodzice mają firmę a twoi nie mają to chcesz mieć coś wspólnego z tak wyrachowanym człowiekiem?