Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdrada w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 5 miesiącu ciąży i dowiedziałam sie ze mój mąż mnie zdradza, moje życie sie zawaliło

Gość gość
przykre, musisz ważną decyzję podjąć

Gość gość
Też o takich przypadkach słyszałam, ze facet zaczyna zdradzać jak żona jest w ciąży. A sex razem uprawialiście?

Gość gość
Tak, uprawialiśmy, wiadomo było inaczej, nie mogliśmy sobie pozwolić na jakieś wygibasy, rownież trzeba było uważać na brzuch ale tak to wszystko normalnie było. Ja mu tego nigdy nie wybaczę, jak on mógł mi cos takiego zrobić, szczególnie teraz

Gość Doświadczony nieco
Trudno, zdradził to się nie odstanie. Urodzisz, będzie dobrze. Wybacz mu to najlepsze wyjście.

Gość gość
Wybacz mu to najlepsze wyjście. Mam wątpliwości...

Gość gość
Wyrzuciłam go z domu razem z jego rzeczami, w przyszłym tygodniu ide złożyć papiery rozwodowe aby mieć wszystko z głowy zanim moja dzidzia sie urodzi.

Gość gość
Jest mi tak cholernie przykro i smutno

Gość gość
Przykro mi, ale bardzo dobrze zrobiłaś widać nie był ciebie ani twojego dziecka wart

Gość gość
Takiego wybralas miej pretensje tylko do siebie

Dobrze zrobilas. Gdyby wiecej kobiet tak reagowalo, stanowczo, walizki za prog, to faceci by moze zaczeli myslec, zanim by zdradzili. Wspolczuje, ale dasz rade, jestes dzielna kobieta.

Gość dzidzia coz za okreslenie
czy wy juz nie umiecie napisac dziecko, tylko dzidzia? pachnie dziołuchą z wiejskiej dyskoteki...

Gość gość
bo to prowo wiejskiej prostaczki, której nudziło się w nocy :D

Gość gość
Tak użyłam określenia dzidzia, cos jest w tym złego? I jak chcecie to sobie myślcie że to jest prowokacja

Gość gość
Ja zostawilam faceta w 4 miesiacu ztego samego powodu.Wrocilam krotko przed porodem,po czym definitywnie zakonczylam sprawe tydzien po porodzie... chcialam zeby jednak syn mial ojca. Ale nie wyszlo. Wychodzil do barow,jak sie okazalo z ta sama panna,wracal nad ranem wstawiony,nie pomagal przy malym. Wiec po prostu go zostawilam nastepnego dnia jak sie dowiedzialam. Nie zaluje....

Gość gość
Ale złapałaś go na gorącym uczynku czy tylko jakaś "usłużna przyjaciółka " ci o tym doniosła ? Bo jest różnica pomiędzy zdradą, a flirtowaniem. :P

Gość gość
Podejrzewalam go o zdradę a on to potwierdził gdy sie go spytalam

Gość Yeti007
mimo ze bedzie ci strasznie ciezko od niego odejsc to chyba najlepszy pomysl, to nigdy wam juz nie wyjdzie, za kazdym razem kiedy nie bedzie go przy tobie bedziesz ukladac w glowie scenariusze jak cie zdradza, kazdy sms jakiiego dostanie dla ciebie bedzie oznaczal jedno, moze myslisz ze wy jestescie inni, ze wam wyjdzie, ale prawda jest taka ze zaden zwiazek nie przetrwal zdrady