Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spanko

Polecane posty

Gość gość
Dobre wieści,wyłącznie dobre:).Nie zasługujesz na karę.

O dzięki ci pani za łaskę! A może chociaż tak okulary przeciwsłoneczne w zestawie jak reprezentujesz już swojego boga?

Paliłaś tytoń owocowy - wstyd, nawet nigdy nie posmakowałaś gandzi. Jesteś cienka. Gdzie twój trzyliterowy nick? Sprzedałaś na gumę balonową? Przeczuwałem że to jesteś ty.

Gość gość
Fubu nie demaskuj mnie:),zbyt wielu ludzi oczekiwało za wiele.Teraz mam spokój:).

Wyjaśnijmy pewne kwestie xen. Ile ty masz lat? Tylko skłam szczerze, nie lubię gdy mówi się prawdę. No dobra - ile masz lat?

Gość gość
Fubu pisałam,nie ma drugiego dna.Nie komplikuj niczego,po prostu piszmy ze sobą jeśli sprawia nam to przyjemność.W tym wypadku wiek nie ma znaczenia,poza tym nie jestem samotna.

Gość gość
Aaa jestem stara:),żeby nie było.

Gość gość
Nie wiem,nie wielu ludzi znam.

Nie pytałem się czy jesteś samotna lub nie, tylko pytałem się ile masz lat, myślisz że jak się pytam o wiek to od razu chce cię w******ć jak ostatnią szmatę na tej planecie w 99 pozycjach z kamasutry w jękach i stękach, w spazmach nieopisanej rozkoszy która przewraca twoje oczy białkami do góry, myślisz że chce cię przerżnąć i wytłuc jak bitkę wołową tylko dlatego że zapytałem się ciebie ile masz lat?

Pisałem kiedyś z jedną dziewczyną z innego działu ale uciekła bo była dzikuską. Nieśmiała była to kobieta. 26 letnia.

Gość gość
Nie wiem,po co w takim razie facet pyta o wiek kobiety?Jestem stara,jak kiedyś sam stwierdziłeś,nie obraża mnie to,nie przeszkadza mi,mam do siebie duży dystans.Niejednokrotnie krytyka mnie bawi,szczególnie niczym nie poparta.Anonimowość przeszkadza i pomaga zarazem,zależy od sytuacji od tego co chcemy osiągnąć przez anonimowość.

Gość gość
26 lat to młoda dziewczyna,będąc w jej wieku myślałam,że jestem stara.Mam 36 lat i nie czuję się stara,ale jestem?Każdy ma tyle klat na ile wygląda,pamiętajcie o tym i nie katujcie się wiekiem:).

Nie zrozumiesz nigdy o co mi chodzi ani co ja już wiem o tobie, no ale moja postać interesuje cię, to miło. Może niedługo zobaczycie zdjęcie mojej buzi co by było efektowniej.

Gość gość
*lat,;).

Gość gość
Fubu,trudno zrozumieć faceta,gdy pyta o wiek.Po co utrudniać dobre relacje:).

Gość gość
Dlaczego chcesz się ujawniać?

Już się k***a 10 razy pokazywałem. Powiem ci tak kobiety od 20-25-35-40 traktuje wyłącznie jako fetysz. Tyle mogę ci powiedzieć. I wiecie co jest najzabawniejsze że wy myślicie że mnie lubicie, że jestem fajny ale tak naprawdę mnie nienawidzicie, jestem wrogiem publicznym numer 1. Ale p*****le was wszystkich bym wam gardło poderżnął jakbym mógł i to z uśmiechem na ustach. Robiłbym to nawet na czas, które poderżnę szybciej. Chcesz mówić o dobrych relacjach? W takim razie powiedz jakie masz zadatki na moją przyjaciółkę, znajomą wirtualną - nazwij jak chcesz.

Gość gość
Nie powiem ci jakie mam zadatki,sam musisz to ocenić.Dobrej nocy Fubu,nie unoś się:).

Vide Cul Fide Żeby się ze mną zaprzyjaznić trzeba przejść przez piekło. Ciągle mam nieodparte wrażenie że ty liczysz na to że moc pana Jezusa zstąpi na mnie i zostanę chociaż szanującym tego kogoś tak jak ty?

Gość gość
Mylisz się:),ja nie zamierzam nikogo nawracać.

Co innego gdybym to ja chciał się z tobą zaprzyjaznić, to by było dla mnie tak łatwe jak pstryknięcie palcem ale w drugą stronę jest tak jak powiedziałem - piekło. Jak myślisz xen chce się z tobą zaprzyjaznić?

Gość gość
Chcesz,zresztą to już się dzieje.

Gość gość
Częściej o moim mężu.Lubię Ciebie Fubu,lubię z Tobą pisać.Dobrej nocy:).

36 lat, no japie.... ale wiesz że im ciemniejsza jagoda tym bardziej.... see